Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej UV lys, hvis du skal holde et brag af en ungdomsfest!
Vi udlejer UV effekter til ungdomsfesten – måske skal I holde fest med UV-tema eller rave-tema. Uanset hvad, så er UV-lys til festen et absolut must-have, hvis dine gæster skal have en vild aften.

Se leje af UV-lamper, klik her…

Lej lys til rave-tema
Hvert år lejer vi UV-lys ud til en ordentlig stak temafester, hvor rave er på programmet. Det er alt lige fra gymnasier og fødselsdagsfester til efterskole og klubber, der vil leje deres UV-lamper til en god pris.
Vores UV-lys er lette, nemme at håndtere og med LED-teknik.

Køb UV-maling og se effekten i skæret fra vores UV-kanoner
Du har sikkert prøvet det allerede. Malet dig selv i hovedet, henover brystkassen eller på benene med UV-maling, der er mere eller mindre gennemsigtigt. Så snart du entrerer et rum med en UV-lyskilde, vil malingen blusse op og vise alle andre, hvad du har stående eller hvilket mønster du har malet i hovedet. Det er et sikkert hit til efterskolefesterne, at der skal være UV-lys til mindst én af de årlige fester. Lej jeres UV-lamper her hos Lejfesten.dk. Vi udlejer UV-lys på alle vores lagre fordelt i hele Danmark.

Lej UV-lys til fest!
Der er mange grunde til at leje UV-lys fremfor så mange andre effekter. Men til en ungdomsfest, giver det altså bare lokalet en helt anden atmosfære.
Vi udlejer ligeledes UV-lamper til brug på spillesteder i døren, når der skal tjekkes stempler eller når der skal være rave-tema på det lokale diskotek.

 

Se vores store udvalg i leje af UV-lys her på vores hjemmeside og book UV-lamperne med det samme.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)