Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej anlæg til festen direkte hos os! 
Det er smart – det er enkelt – og faktisk ganske billigt at leje anlæg.
Mange bliver overraskede over vores priser på leje af anlæg. “Det er jo ikke ret dyrt”, som de siger. Og nej, det er ikke ret dyrt at leje musikanlæg til festen og netop derfor gør vi temmelig meget opmærksomme på os selv.

 

Lej vores anlæg, klik her…

Slip for alt bøvlet!

Lej anlæg hos os og slip for at medbringe dine gamle stuehøjtalere, der såten sikkert spiller rigtig fint. Lej et anlæg, der er gearet til at spille forsamlingshuset eller festteltet op i en sådan grad, at du ikke skal være nervøs for højtalere og anlæg.

Vi tilbyder udlejning af højtalere, der er bygget til fest og til at spille højt. Vores anlæg i udlejningen kan virkelig spille op og der er masser af bas og god lyd i kasserne.

Lej anlæg og du får højtalere, der er aktive. Det vil ganske kort sige, at du ikke skal bruge en forstærker, når du vil have lyd ud af højtaleren. Der sidder indbyggede forstærkere i alle vores højtalere og derfor er det kun ét kabel du skal bruge, for at connecte de 2 højtalere, så de spiller det samme. Nemt og enkelt – det er sådan det skal være, når du lejer et anlæg hos os.

Se vores udlejning af højtalere til 100-150 mand, klik her…

Se vores udlejning af højtalere til 50 mand, klik på billedet…

Lej anlæg og skab de bedste rammer!
Uanset om du skal leje anlæg til fest, event eller en reception, så har vi noget i den helt rette størrelse. Vores højtalerudlejning er opbygget således at vi har både store og små anlæg og disse kan kombineres på kryds og tvært. Du kan altså altid leje et musikanlæg, der passer nøjagtigt til det arrangement, der står for døren.

Vi elsker god lyd! Gør du også det, så lej anlæg og lysudstyr hos os næste gang du holder fest!

 

PSST! Vi gir dig PRISGARANTI!

Finder du et tilsvarende anlæg til leje på nettet eller i en fysisk udlejningsbutik, så giver vi dig prisgaranti. Det vil sige, at vi matcher prisen på ALT, så længe til er tilsvarende det, som du kan leje hos os.

Vores lydudlejning er Danmarks største udvalg og vi VIL være billigst på prisen! Lej anlæg til den rette pris – du kan trygt handle med os. Desuden udleverer vi udstyr fra vores mange lagre i hele landet: Højtalerudlejning i Odense, København, Århus, Kolding og Aalborg.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)