Speaker tilbudspakke

shutterstock_135763571
Hvis du skal holde en tale til en reception, eller hvis du arrangerer et kursus eller noget lignende, hvor du eller en anden har brug for at blive hørt og tale en stor forsamling op, har vi den perfekte løsning til dig, så du slipper for at slide stemmebåndet op!
 

Bliv hørt!

Vi tilbyder nu denne speaker-pakke som er ideel til mange slags arrangmenter – og du får den til en rigtig fordelagtig pris. Prisen er nemlig kun 695,- og det er endda for hele molevitten. Det vil sige, at du for dette beskedne beløb både får

  • et sæt aktive højtalere – det vil sige højtalere der ikke behøver en forstærker – de skal blot tilsluttes en stikkontakt.
  • en mixer, hvor du kan styre alt lige fra lydstyrke til ekko.
  • en mikrofon med stativ – og du får endda lov selv at vælge om du vil have mikrofonen med eller uden ledning. Dog anbefaler vi, at du tager én med ledning, hvis du ikke er så teknisk anlagt, da de trådløse godt kan være lidt svære at tilslutte.
  • samt mulighed for at netværke efterfølgende, da du ikke har haft behov for at råbe og dit stemmebånd derfor er intakt.

shutterstock_150755621

Service i særklasse

Vi garanterer, at enhver kan finde ud af at sætte denne mikrofon-foranstaltning, for udstyret er nemlig ikke henvendt til tech-nørder, og det er derfor designet til at være brugervenligt og let at sætte op – selv for de, der skal have hjælp til at skifte en el-pære.

Skulle du alligevel betvivle din tekniske snilde, tilbyder vi naturligvis et lynkursus i opsætningen, når du afhenter pakken. Så er du i hvert fald på den helt sikre side. Denne ekstra service får ingenlunde budgettet til at ramle, fordi du får den nemlig helt uden ekstra beregning!

Vi er nemlig ikke tilfredse, før du er det, og det er derfor vi kan bryste os af at være blandt dem, der yder markedets bedste kundeservice. Så lej dit speaker-sæt hos os, og vær sikker på, at det hele fungerer som det skal!

shutterstock_103254527

 

En røgmaskine gør underværker!

Gode, festglade gæster er en forudsætning for en fed fest og et godt arrangement. Det samme gør sig gældende for festens rammer – de skal nemlig også være på plads!

Røgmaskine

Gå aldrig ned på udstyr!

Vi kan desværre ikke sørge for, at dine gæster er gode til at feste, men vi betvivler på den anden side heller ikke, at du selvfølgelig kun fester med de allerfedeste mennesker. Så når du har sørget for, at invitere de bedste festaber, du kender, og gæstelisten er clean for DB’s, kan vi hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for en virkelig fed fest. En røgmaskine er en superfed gimmick til en fest, og den kan virkelig være med til at sætte prikken over i’et. Vi kan tilbyde dig denne supersvedige og billige røgmaskine til den beskedne pris af 145,- kr for hele weekenden! Det er godt givet ud! Hør her hvorfor.

Under røgens slør

shutterstock_150920036

Du står på dansegulvet i dit flyveste gear, og der er styr på det hele. Du har din bedste hår-dag længe, så frisuren spiller, og det samme gør dit kæmpemæssige anlæg, der smækker derudaf og sender lækre toner og hårdtslående bas ud over dansegulvet, som har større tiltrækningskraft end gratis øl på Roskilde Festival ville have. Du kan mærke, at pigen, du danser med, har en ting for dig. Hun tirrer dig og pirrer dig, men er alligevel tilbageholdende. Forførende trækker dig ind til sig, og genert skubber hun dig væk. Hvad mon hun er ude på?

Forløsningen og det øjeblik, hvor jeres læber mødes i et lige dele sensuelt kys og lige dele råt snav, indtræffer, idet røgen fra røgmaskinen lægger sit tunge slør over dansegulvet og skærmer jer af fra omgivelsernes forstyrrende blikke. I isoleres i jeres egen lille bobbel af gensidig kådhed og kærlighed til natten, musikken og hinanden. Tid og sted smelter væk og forener jer i en ekstatisk eufori-ensemble, indtil røgen opløses, og jeres magiske øjeblik sættes på standby indtil røgen igen lægger sig som en dyne over dansegulvet.

Professionelt PA-anlæg

100-200 personer 1

Solid lyd

God, solid lyd fra et ordenligt anlæg er for en fest, hvad Arsenge Wenger er for Liverpool. Så uanset om du holder bryllup, firmafest, havefest eller bare en vild housewarming, så er det her anlæg sagen! Tillad os at præsentere dig for et effektmonster af et anlæg, der med sikkerhed kan spille lokaler op med en kapacitet på op til 400 mennesker: Vores professionelle PA-anlæg!

Med det her monstrøse anlæg har du lyd og lufttryk nok til at få 200-400 sæt fødder i bevægelse! Og har du ikke brug for 400 dansende gæster, er dette anlæg også ganske velegnet til at levere stemningsfuld baggrundsmusik til alle slags arrangementer.

diskoteksudstyr lejanlæg logo

Alt inkluderet

Med i pakken får du alt hvad du skal bruge: 2 store festhøjtalere, der hver især er udstyret med en 15″ basenhed, og som leverer 100 watt diskant og mellemtone, akkompagneret af hele fire enorme 18″ seperate basenheder. Der er altså tale om et anlæg, der virkelig magter at flytte nogle seriøse mængder luft, og som er klar til at banke derudaf længere tid, end du og dine gæster har energi til. Priesn inkluderer også alt hvad du har brug for af strøm- og tilslutningskabler samt stativer til højtalerne.

Brugervenligt som bare pokker

Anlægget er så brugervenligt, at selv den mest HIFI-handicappede festabe uden problemer klarer sig igennem opsætning og tilslutning, og samtidig får du stor alsidighed, idet du bliver budt på mange tilslutningsmuligheder. Således er det både muligt at tænde op under den her effektfulde herlighed med iPod, computer, mikrofon og DJ-udstyr.

Lyder det interessant? Så klik her. Vi lover, at du ikke bliver skuffet, og vi lader dig beholde anlægget hele weekenden uden meromkostning, så tømmermændene kan blive plejet uden stress over at anlægget skal leveres tilbage.

 

pinspot til discokugle

Har du lys på spejlkuglerne?

shutterstock_73149079

Hvis du har en discokugle, men mangler et supergodt spotlys til den, så har vi lige havd du har brug for. Dette professionelle pinspot fra Stairville vil med garanti være en succes, hvis du skal have belyst en discokugle. Og det er der flere årsager til.

For det første er spottets lysvinkel meget smal – spottet giver nemlig kun en “plet” på 30 cm i en afstand af 4m. Det vil altså sige, at du uden problemer kan gemme det her pinspot væk i god afstand fra kuglen uden at hele loftet bliver oplyst og ødelægger den hyggelige stemning.

For det andet er spottet ikke begrænset sit kun at kunne oplyse discokugler, idet spottet også er ideelt til grundlæggende belysning i fx bar -eller loungeområder, og med mulighed for at anbringe farvehætter eller folie foran lampen vælger du selv, hvilken farve din belysning skal have.

Derudover har vores pinspot låseindstillinger, der gør det muligt at tilpasse vinklen på spottet, så du får den rette vinkel. Samtidig risikerer du ikke, at lyskeglen retter sig mod andet end discokuglen, for låseindstillingerne sikrer også, at spottet forbliver i vinkel.

Samtidig kan du have dette spot kørende med god samvittighed – både over for din økonomi og over for miljøet. Pinspottets strømforbrug er nemlig lavt, idet spottet anvender en PAR-36 6V/30W pære.

 

Mål: 150 x 120 x 115mm

Vægt: <1kg inklusive transformator og stik.

Farve: Sort

Transportabel mobilhøjtaler der sparker bagdel!

shutterstock_105953978

Det danske sommervejr er forrygende i øjeblikket og lægger i den grad op til udendørsarrangementer. Der er dog den ulempe ved at rykke festlighederne udenfor, at der ikke altid er en stikkontakt i nærheden – men vi har en løsning!

Hvad gør du så, når du skal spille op til fest i haven, din gamle morfar skal holde en tale i teltet eller din lille niece i parken skal vise, hvad hun har fået ud af sin sangundervisning? Så fyrer du bare op for vores batteridrevne mobilhøjtaler!

Batteridrevet højtaler 1

Med vores transportable højtaler fra det anerkendte mærke Alesis får du en alsidig højtaler, der leverer solid lyd uanset om det er Diplo eller din bedstefars røst du fyrer op for, og med en batterilevetid på 12 timer kan denne kraftfulde djævel levere superlyd hele aftenen og natten med.  Der er mulighed for tilslutning af alskens enheder, for højtaleren er på toppen udstyret med en dock til iPhone 4, og er du den lykkelige ejer af en 5’er skal du ikke fortvivle, for der er også mulighed for tilslutning via minijack-stik, måske bedre kendt som AUX-stik. Sidst, men ikke mindst kan du også tilslutte mikrofon. 

Kort sagt er der altså her tale om et stykke yderst alsidigt teknologi, der stensikkert vil bidrage til at dit arrangement bliver en succes. Du kan eventuelt kombinere den mobile højtaler med en lækker gasgrill eller en kæmpegrill, så du kan fodre dine gæster med grillede lækkerier.

Ønsker du at gå all-in på lydsiden og holde en rigtig fest, hvor der virkelig skal spilles igennem, kan vi også tilbyde en løsning, hvor du får to kraftfulde tophøjtalere samt en generator til at drive monstrene. Denne pakke kan du læse mere om her. 

Sommertid på LejAnlæg.dk

Sommeren er på stærkt på vej. Det er den mest spændende årstid for LejAnlæg, hvor vi udlejer en masse grill og slush ice maskiner.

Grill udlejning i København

Vi tilbyder både udlejning af kulgrill og gasgrill. Kulgrillen udlejes ofte til private der skal holde fest enten i telt eller indendøre og så vælger at lave maden på grillen. Når man lejer en kæmpegrill er det intet problem at lave mad til 100 pers. Der kan steges alt fra pølser og bøffer til en hel pattegris. Der er ingen tvivl om at stemningen kommer i top når der fyres op under en stor grill og duften af lækker grillmad fylder næserne.

Slush ice maskine udlejning

Ved at leje en slush ice maskine kan der skabes kulørte drinks til de voksne og samtidig er der mulighed for at glæde de yngste med velsmagende drikkevarer. Der er med en to kammers slush ice maskine mulighed for at lave alle typer saft – velsmagende og til billige penge. Udlejning er perfekt til slush ice da maskinerne koster op imod 10.000,- stykket. Men lejes inkl. saft for under 1.000,-. Det betyder at slush ice maskinen med sikkerhed er i perfekt stand og parat til at lave en masse lækker slush ice hele aftenen.

Fest og højtalere

Med både mad og drikke på plads er der kun behov for at svinge træbenet. Gode højtalere kan lejes billigt på Østerbro hos lejAnlæg. Med mere end 30 sæt på lager har vi altid et anlæg der kan udlejes til jeres arrangement. Udlejning af anlæg, højtalere og lidt lys er perfekt til at sætte gang i festen når grillen er ved at slukke og gæsterne er mætte.

Lej alt til festen på Østerbro – det sparer dig en masse besvær og sikrer dig det bedste arrangement.

Kunsten at grille en bøf

shutterstock_104728283

Sommeren er over os, og det samme er sommerfesterne under åben himmel med grill og godt selskab, som vi har længtes efter hele vinteren. Står du og skal holde en sommerfest med bøffer fra grillen og hvad der dertil hører, og har du brug for vejledning til, hvordan man steger en bøf til perfektion, har vi her samlet de bedste råd samt videregivet nogle af vores egne erfaringer. 

Inden du griller
Tag kødet ud af køleskabet i god tid inden du skal grille, gerne 1-2 timer før, så det kan opnå stuetemperatur inden du smækker det på din store, professionelle grill. Dette skal du gøre for at undgå, at dine grillbøffer bliver brændt uden på inden det opnår den rette kernetemperatur.
Dernæst skal du sørge for at salte kødet i god tid også – brug en lille teskefuld salt. Nu genkalder du måske det gamle husmorråd, der siger, at salt trækker saften ud af kødet, og at man derfor ikke bør salte kødet før til allersidst. Men rent faktisk viser nyere forskning (ja, der forskes åbenbart i grillbøffer), at kødet mister mindre saft under grillning, hvis det er saltet på forhånd, og at bøfferne derfor på denne måde samlet set er mest saftige.
shutterstock_104728283 (1)
Mens du griller
Hvis du gerne vil opnå en lækker grillskorpe og den lækre rosafarve fra en mediumstegt grillbøf, anbefales det, at du griller bøffen i 1 minut pr centimeter på begge sider ved høj varme – det vil sige tæt på kullene. Er din bøf 3 centimeter tyk, skal den således grilles 3 minutter på den ene side og 3 minutter på den anden side. Hvis du er rigtig fancy og griller med termometer, skal bøfferne være 45 grader for rare, 55 for medium og 65 grader for well done. Derudover er bøffernes tykkelse vigtig – især når du griller. Vi anbefaler, at dine grillbøffer er minimum 2 cm tykke, da det ellers er svært både at opnå den lækre grillskorpe og den optimale kernetemperatur. Endelig bør grillbøfferne have en god fedtmarmorering, da det giver en rigtig lækker smag.

Når du har grillet
Når du har grillet bøfferne på din grill, skal du sørge for, at bøfferne når at hvile i nogle minutter inden du serverer dem.  Så holder bøfferne nemlig bedre på den smagfulde saft, og du og dine gæster kan nyde en lækker, saftig bøf. Mens du venter på, at bøfferne har trukket, kan du byde dine gæster på en forfriskende og iskold slush ice med en af vores slush ice maskiner. Velbekomme!

Lækker slush ice til din fest

Slushice maskine 1

Sommervejret har nu for alvor gjort sit indtog i Danmark, og nu er det ikke kun vejret, men også kalenderen, der bevidner, at det er sommer. Der betyder, at det er tid til, at de festlige sammenkomster rykkes fra stuen og ud i solen i haven eller i gården. 

To fluer med et smæk

Går du og planlægger at holde en sommerfest med sol, grill og hvad der ellers hører til, har du sikkert gjort dig overvejelser om, hvilke midler du skal tage i brug for dels at holde dine gæster hydrerede og dels at holde dem glade og fornøjede. På en varm sommerdag er slush ice en af de bedste drikke at lade sig afkøle af, og med en slush ice maskine med høflig selvbetjening gør du det let for personer i alle aldre at nyde drikkens afkølende effekt. Slush ice-maskinen giver dig mulighed for, at slå to fluer med et smæk, da du med den lækre, forfriskende slush ice gør du dine gæster glade, og samtidig slipper for at skulle tænke på at stille kolde drikkevarer frem og servere dem for dine gæster. 

Alle elsker slush ice

Det er vores erfaring, at en slush ice maskine er et stort hit blandt både børn og voksne, og en slush ice maskine er ideel til små såvel som store fester, da en enkelt maskine kan forsyne fester med op imod 150 deltagere med velsmagende og afkølende slush ice. Til børnefødselsdage eller andre arrangementer, hvor børnene aftager en stor mængde af den samlede slush ice, kan du benytte de lækre slush ice-safter med frugtsmag, som de små elsker, mens du til fester som studentergilder, konfirmationer eller andre arrangementer, hvor det gerne må gå lidt vildt for sig kan peppe slush icen lidt op med drikkevarer med procenter i. Nedenfor har vi gjort det let for dig at hente inspiration til at finde de helt rigtige slush ice-drinks, idet vi har samlet et udvalg af opskrifter på herlige slush ice drinks, der kan sætte gang i enhver fest. 

Hvordan?

Hvis du vil gøre din fest til en succes, kan du leje en slush ice maskine her. Det er nemt og billigt, og der er ingen grund til stress, for hos os lejer du for en hel weekend ad gangen. Vi udlejer kun det bedste kvalitetsudstyr, så du er sikker på, at din fest bliver en succes. 

slush ice

Den perfekte grill til din grillfest

shutterstock_104728283 (1)

God mad, godt selskab

Sommeren er over os, og det er blevet tid til at nyde lange sommeraftener med god grillmad, kolde øller og i selskab med gode venner. Står du og skal holde en sommerfest, kommer du ikke uden om, at du må finde grillen frem, for man kan ikke holde en rigtigt sommerfest uden sprukne grillpølser og røde grillbøffer. Med grillmad har du mulighed for at imponere dine gæster med dine evner som grillmester, og måske score nogle billige point hos svigermor, hvis du har inviteret hende med. Pigerne er helt pjattede med mænd der kan lave mad, ved du jo nok.

Undgå fiasko

Skal du grille til et større selskab eksempelvis ved et studentergilde eller svendegilde, vil det imidlertid tit være et problem at bevare overblikket og undgå at noget brænder på, hvis du har gang i mere end én grill ad gangen. Da vi alle ved, at der ikke er meget der kan ødelægge en grillfest, som tørre pølser og forkullet brød kan, anbefaler vi, at du anskaffer dig en grill, der er stor nok til, at du kan have al din mad samlet et sted. På den måde sikrer du dig overblikket over slagets gang, og risikoen minimeres for, at forkullede pølsebrød og tørt kød forvandler din fest en fiasko. 

shutterstock_136224017

Succes på madfronten

Med en kæmpegrill fra lejanlaeg.dk har det aldrig været lettere at grille mad til et stort selskab. Med næsten 1 kvm grilloverflade giver denne grill dig plads til nok til, at du kan have al din grillmad samlet på én grill, og du får dermed overblik, og du slipper derfor for at skulle holde styr på flere grille ad gangen. På en af vores solide og professionelle grille kan du tilberede alt lige fra en hel pattegris til uanede mængder grillpølser og røde bøffer, og grillens låg, der let åbnes og lukkes, sørger for, at kullene holder længere, og at dit kød bibeholder smag og saft. Med andre ord er din fests succes på madfronten altså stort set sikret, hvis du har styr på dit isenkræm i form af en ordentlig grill. Vi leverer kvalitetsudstyr, og så er resten bare op til dig. 

Du kan læse mere om vores store kulgrille og reservere en til din næste fest her 

Bliv klar til grillfest i haven

Lej en stor grill eller gas grill til din næste havefest, vi garantere succes.
Vi har alt til festen, også når den skal foregå i haven. Vi elsker lange sommernætter, god musik, hygge, fest med grillmad. Skal du være vært for den næste store begivenhed i familien, og brænder du for og imponere dine gæster, så hjælper vi dig gerne. Vi har mange års erfaring i udlejning af fest udstyr til diverse havefester lige fra studenterfest, svendegilde, fødselsdag, børnefødselsdag, konfirmation, bryllup, privatfest osv. vi ved hvad der virker!

Vi elsker og hjælpe! Benyt dig af vores gratis telefonsupport, ring på 48 16 30 36.


Er du ikke bleg for og lave maden selv til de lidt større fester i haven, så skal maden naturligvis laves på grillen. Så skal der hygges i haven med kolde drinks, fadøl, latter og smil er det altid et sikkert hit og tænde op i grillen. Det er snart et alle mands eje at have en Weber grill i haven, og er arrangementet også under 10 personer fungere den helt optimalt. Men nærmer arrangementet sig derimod over 10 personer begynder det og knibe med pladsen. Vi har gennem en længere årrække haft stor succes ved udlejning af store grille til mellem 12-24 personer. Vores store grill kan dække alle typer grill fester, lige fra burgere til helstegt pattegris.
Kul og grillbriketter har hver sine fordele og bidrager til en fantastisk smag, men ønsker du og undgå røgen fra den store grill, har vi gennem en årrække haft stor succes med udlejning af gas grill. Lejer du en gas grill til dit næste arrangement beholder du den gode grill smag samt en mindre oprydning, det er smag og behag og valget er helt op til dig!

Vi køre lige nu med sommerrabat på vores store grill, så slå til nu og anvend rabatkoden “Grill”, så trækker vi 20% fra beløbet, god fest!

Lej nu her: Lej en stor grill.

Udlejning til havefest

Pift havefesten op med en kæmpe kulgrill, gasgrill eller en slushicemaskine, vi ved det virker!

Vi elsker fest! og især dem der foregår i haven. Sikre din havefest ved at imponere dine gæster med dine grill “skills”. Kan du levere varen på vores kæmpe kulgrill eller gasgrill, så garantere vi din fest bliver et hit. Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af udstyr til alle typer havefester, vi ved hvad der virker, og sjældent viser det sig at have en så stor effekt.
Udlejningen foregår enkelt og let. Vi udlejer Torsdag og fredag mellem 16-18, du lejer hele weekenden uden meromkostning og aflevere det retur mandag mellem 16-18. Så undgå og stresse frem og tilbage og reserver din gasgrill eller kæmpegrill nu.

Lej en kæmpe kulgrill nu, klik her

Lej en gasgrill nu, klik her

Pift din havefest op med en slushice maskine

Skal havefesten være et sikkert hit blandt alle gæster, er en slushice maskine vejen frem. Lej en slushice maskine til alle typer af arrangementer, f.eks. svendegilde, fødselsdag, bryllup, firmafest, privatfest eller jubilæum, det bliver med garanti et sikkert hit. Vi har mange års erfaring og udlejer kun kvalitetsudstyr.

Vi har gode erfaringer indenfor udlejning af 2-kammer slushice maskiner, der giver mulighed for at have 2 favorit smage i samme maskine. Det giver ydermere muligheden for at blande spændende og farverige kombinationer, som altid er et sikkert hit blandt alle gæster. Ved bestilling vælger du hvor mange liter du regner med der kommer til at blive brug for til din fest. Hos os undgår du og stresse frem og tilbage med alt udstyret, du lejer for hele weekenden for samme lave pris!

Lej en slushice maskine nu, klik her

Leje af udstyr til konfirmation

Konfirmation er en stor begivenhed for hele familien, men ikke mindst for konfirmanden. Konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, og det skal foregå på den hel rigtige måde. Dagen og festen skal være anderledes og mindeværdig og se tilbage på, derfor må der tænkes i nye baner. Vi har mange års erfaring i udlejning af festlig udstyr til konfirmationer, og vi ved hvad der virker. Vores erfaringer fortæller, det er de ekstraordinære ting der gør dagen hel speciel. Vi har gennem vores erfaringer opstillet 4 produkter vi ved der virker.

Lej et anlæg.
Det kan være en god ide og leje et anlæg der kan tåle lidt af hvert. Et godt anlæg danner rammen for et festligt dansegulv med glade gæster. Vi udlejer kun kvalitets anlæg med indbygget forstærker, alle nødvendige stativer og kabler og samt tilslutning til din afspiller(ipod, iphone osv.).
Vi udlejer anlæg fra 0-200 gæster.

Anlæg 0-30 gæster
Anlæg 30-50 gæster
Anlæg 50-100 gæster
Anlæg 100-200 gæster

Et godt lysshow.
Konfirmationen er en fest, og skal den være noget særligt må gæsterne på dansegulvet. Det er derfor et sikkert hit og leje lyseffekter til at holde dansegulvet svingende til langt ud på natten. Vi har ud fra vores erfaringer sat festlys pakker sammen vi ved der virker til arrangementer fra 0-200 personer.

Festlys 0-50 gæster
Festlys 50-100 gæster
Festlys 100-200 gæster

Lej en slushice maskine.
Gør dagen ekstraordinær med leje af en slushicemaskine. Det er og bliver et sikkert hit blandt alle gæsterne. Lad de små nyde den lækre smag om dagen, og så er det helt op til jer om der skal blandes lidt ekstra i om aftenen.

Lej en slushice maskine

Lej en kæmpegrill.
Har i planer om selv og stå for maden, og er du den store grillmester? Så kan vi varmt anbefale og leje en kæmpegrill. Vis dine gæster hvordan en ægte grillmester vender bøffer, så garantere vi hyggen bliver sendt til tops. Server din steg stegt på grillen til hele familien og gør dagen ekstraordinær.

Lej en kæmpegrill

LED-lampe, lyseffekt og røgmaskine – 3 sikre vindere!

Tilpas din lys opsætning efter dit publikum, det betyder alt!

Vi har mange års erfaring i udlejning af lys udstyr til alle type fester, lige fra børnefødselsdage til store firma- og gymnasiefester. Erfaringen viser, at lysshowet er blandt en af de vigtigste faktorer til at ramme målet om at holde en uforglemmelig fest. Med et stramt budget er det let og komme til og undervurdere lys opsætningen, men det behøver ikke at koste en formue for et enestående lysshow. Vi har mange års erfaring af udlejning af lys udstyr bag os, vi ved hvad der virker. En af de vigtigste erfaringer viser sig at valget af lyseffekterne skal være målrettet efter dit publikum, det betyder alt.

3 sikre vindere. LED-lampen, lyseffekten og røgmaskinen

LED-lampe. Vi kender den alle sammen, den er et “must” til et flot og farverigt dansegulv. LED-lampen er også kendt som en parlampe med kun et tilhørende farvefilter, men LED-lampen er meget mere! LED-lampen består af 7 kraftige led lamper, som sammen lyser dansegulvet op i alle de flotte farver, rød, grøn, gul og blå. Den er helt klart en sikker vinder til alle fester.

Lyseffekt. Lysseffekten er garanteret en sikker vinder til alle fester fra fødselsdage til bryllupper. Lyseffekten skaber farverige figurer på dansegulvet og er med til at få alle gæster op af stolen og ud på dansegulvet!

Røgmaskine. Vi kender alle sammen røgmaskinen og dens fantastiske effekt til at fyre op under dansegulvet. Kvalitets røgen fra røgmaskinen fylder dansegulvet, og er med til at gøre lyset fra lyseffekterne endnu kraftigere. Røgmaskinen er et “must” til et endestående lysshow og er dermed bestemt en sikker vinder.

mint og lemon slush ice drink

Slush ice udlejning og fest

Slush ice maskine udlejning

Hvis du forbereder din næste fest har du sikkert også tænkt på hvordan du skal servere drikkevarer for dine gæster. Ved at leje en slush ice maskine er der mulighed for at give gæsterne en kold og forfriskende drink uden at skulle bruge særlig meget tid på at blande osv.

Udlejning – både for børn og voksne

Både til børnefester og voksenfester er slush ice maskinen et godt valg. I forhold til børnene kan du bruge de helt standard slush ice ingredienser som vi også sælger. Til de voksne har vi i bunden af dette indlæg indsat en lille liste af nogle af favoritterne. På den måde skulle det være nemt for dig at finde den helt rigtige slush ice drink til dine gæster.

Klik her, hvis du vil leje en slush ice maskine.

Opskrifter på slush ice drinks

slush ice opskrifter

Vælg lyseffekter til festen

Guide: Lysudlejning og leje af lys til fest

Lys til ungdomsfester

I forbindelse med ungdomsfester er lyset meget vigtigt. Når du skal leje lys til ungdomsfesten kan vi rådgive dig ret hurtigt. Vores favoritter er nemlig samlet i ungdomsfest pakken sammen med et godt anlæg. Men der er også mulighed for at samle dine egen pakke med lys. Vores favoritter til de unge er

Lys til voksenfest og lignende

Lej diskokugle!

Diskokuglen er noget af det fedeste og giver en festlig stemning – når der er discokulge er der ingen der er i tvivl om at der skal være fest og hygge. Derfor er det et af vores foretrukne valg af effekt til både firmafester, bryllupper og meget andet. Problemet med diskokugler er at de skal op og hænge. Når du lejer den får du et stativ med, men desværre er det ikke altid det kønneste med et stort stativ, så hvis du kan hænge den i loftet er det at foretrække.

Lyseffekter

Med almindelige lyseffekter får du også en spændende effekt og du kan være sikker på at det nok skal hjælp til med at få dine gæster på dansegulvet. Når du skal sparke festen igang kan en eller to lyseffekter gøre forskellen – lige når du har skruet lidt op på de store højtalere tændes lyseffekterne – så er festen igang. Hvis musikvalget er rigtigt er det en sikker vinder i forhold til at få dine gæster ud og danse. Så lej et par lyseffekter med til musikanlægget, så bliver festen en endnu større succes.

Lyspakker – det sikre valg

Vi har lavet en række pakker med lys som gør det nemt for dig at vælge lyset til din fest. Pakkerne er baseret på antal gæster så du blot skal vide hvor mange i bliver og derfra nemt kan vælge en passende pakke med lyseffekter. Lad vores mange års erfaring med udlejning af lys og lyd hjælpe dig med at vælge – du bliver ikke skuffet og der er samtidig en god rabat på disse pakker 🙂