Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej lys til festen hos Lejfesten.dk og skab rammerne om en god aften!

Står den store fest for døren? Måske skal du holde fødselsdagsfest eller bryllup? Måske ungdomsfest eller efterskolefest? Uanset aldersgruppen, så får du brug for festlys til dansegulvet. Lysudlejning er med til at gøre festen mere spændende, dansegulvet mere indbydende og ikke mindst dine gæster mere feststemte. Whats not to like? Lej lys til festen og bliv ikke skuffet over udbyttet.

Se vores store udvalg i leje aflyseffekter, klik her. 

Vi har Danmarks største udvalg i festlys!

Vi tilbyder dig udlejning af festlys til enhver anledning. Med vores enorme udvalg af lyseffekter giver vi dig muligheden for at holde dit livs fest. Lej lyseffekt og lej festlys til billige priser – det er nemt og du booker direkte online og vælger selv, hvilket lager du vil afhente udstyret på. Nemt og ligetil! Lej lys til fest!

Lej lys til festen – vælg en af vores spændende pakker…

Vi har på opfordring fra mange af vores kunder samlet nogle pakker i lysudlejningen, som formentlig indeholder nøjagtigt, hvad du har brug for.

Vores mest populære lyspakke er MEDIUM og indeholder både lyseffekter, LED-lamper og røgmaskine. Det er alle grundelementerne i en god og dansevenlig fest og kan i særdeleshed skabe rammerne om en kanon aften! Se mere om vores pakker i lysudlejningen og lej festlys til dit arrangement billigt her.

Se vores udvalg af lyspakker og festlys, klik her…

Lej festlys og spar penge!

Det er billigt at leje lys til fest igennem os. Vi giver dig faktisk prisgaranti, fordi vi er ret sikre på at være de billigste på markedet! Så derfor: hvis du finder en tilsvarende pakke med lysudlejning og festlys et andet sted, så giver vi dig selvfølgelig vores pakke til samme pris. Oveni i det får du desuden vores fantastiske kundeservice, hvor du altid kan få fat på os, spørge os til råds og se opstillingsvideoer af vores produkter her på siden. Det er derfor nemt og ligetil at opstille og leje festlys igennem os. Vi garanterer dig, at du kan finde ud af at bruge det!

Lej lys til festen og få en fremragende fest. Definer dansegulvet med lyseffekter og lej røgmaskine, hvis du tænker, at det fremmer dine gæsters danselyst. Vær lige OBS på, at der ikke er røgalarm i lokalet, når du vil leje røgmaskine. Men ellers er du good-to-go. Lej festlys i hele landet lige her!

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)