Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Bliver du ikke hørt? – Så lej mikrofoner!
Så er det godt, at vi har lavet vores speaker-pakke til udlejning. Den indeholder leje af mikrofoner, mixer og højtalere og er perfekt til taleren eller musikeren! Vi holder prisen i bund på udlejning af mikrofon og højtalere – du betaler nemlig kun 895 kr for pakken, der indeholder:

  • Lej mikrofoner til sang og tale
  • Lille mixer med simpel EQ og mulighed for tilslutning af afspiller som eks. telefon/ipad eller lignende
  • 2 stk. aktive tophøjtalere
  • alle kabler, stativer og tilbehør

Netop dette setup kan bruges til talere til konferencer. Du kan med fordel leje mikrofon og højtalere med levering, så du ikke selv skal stå for det praktiske. Vi udlejer dette setup til mange virksomheder og events, hvor der er brug for at kunne tale en større forsamling af mennesker op. Det er ligeledes egnet til udendørs brug – dog i tørvejr.

Udlejning af mikrofoner til bands
Mange bands og musikere benytter sig også af denne simple pakke, når de skal afsted på spillejob. Udlejning af mikrofoner og højtalere er forholdsvis billigt kontra at investere i udstyret selv. Derfor lejer mange gearet hos os. Er du del af et band eller musiker, så lej mikrofoner direkte hos os – vi glæder os til at hjælpe!

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)