Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej jukebox i hele Danmark hos os.
Den er som skabt til alle vores højtalerpakker og du får den absolut fedeste fest, når musikken er i orden!
Vi udlejer vores moderne jukebox’s som i bund og grund er iPads med al musikken fra Spotify. Det er genialt og det virker!

 

Lej din jukebox her, klik her…

Vil du leje jukebox?
Tænk dig om, inden du lejer en stor gammeldags jukebox til alt for mange penge. Verdens smarteste jukebox til leje, som næsten ingenting fylder – til trods for det, indeholder denne jukebox over 5 millioner musiknumre og har derfor også noget af den musik, som du kan lide. Spotify tilbyder nemlig i hundredtusindvis af gode spillelister  med de allerbedste tracks – er du i tvivl om hvilke lister, du skal lede efter, så spørg os gerne.

Du kan tilkoble din jukebox, nemt og simpelt!
IPad’en er via. mobil forbindelse opkoblet til TDC’s netværk og har derfor hele tiden internetforbindelse. Det er kun Spotify, der kan åbnes på iPad’en. Resten af iPad’en er låst.
(Vi tager ikke forbehold for dårlig dækning og forbindelse og henviser til TDC’s dækingskort).
Alle kabler, der skal bruges til at sammenkoble jukebox-ipad og højtalere medfølger selvfølgelig!

Spotify? =Jukebox!
– Ja, det er det smarteste musikstreaming til prisen i dagens Danmark. For det første er det lovligt! Musikerne får penge for, at vi lytter til deres musik og derfor betaler vi også for brugen af Spotify gennem et månedligt abonnement. Det skal du ikke tænke på – vi klarer omkostningerne.

Når du lejer jukebox, indeholder sættet:
1 stk. iPad med Spotify Premium

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)