Musikudlejning i København

Udlejning af diskoteksudstyr i København

LejAnlæg er startet i København. Butikken tilbyder alle produkter – og både udlejning af professionelt og almindeligt diskoteksudstyr. Her kan lejes både højtalere, lys og meget andet diskoteksudstyr til fest og event.

Lysudlejning og diskolys udlejning i København

Udlejningen i København byder på et bredt sortiment af lys og effekter som kan ses på vores hjemmeside under lysudlejning. Her finder du også vejledning til de bedste dele til dit arrangement. Vi har i udlejningssortimentet blandt andet røg, laser og mange andre flotte lyseffekter.

Lydudlejning i København

I lydudlejningen i København finder du en god serie af højtalere til privat fest – og meget andet lydudstyr. Herunder har vi også udlejning af mikrofoner, headset udlejning og leje af mixere.

Fest udlejning København

Ove som står for afdelingen i København har stor erfaring indenfor festudlejning og sørger for at musikudstyr, festgrej osv. altid er i god stand.

  • Musikudlejning København
  • Lej anlæg i København
  • Lej musikanlæg København
  • Udlejning af lys i København

Musikudlejning på Østerbro i København

Vores musikudlejning på Østerbro, ca. 5-10 min fra København K. Der er tale om en full service festudlejning, gode lokale folk med stor erfaring indenfor lyd og lys og leveret til rigtig mange arrangementer gennem tiden.

Sortiment i musikudlejningen i København butikken

København butikken i Østerbro har det fulde lejanlæg sortiment med højtalere, lys, lyd, mikrofoner, headsets og mange forskellige typer lys i sit sortiment.

Kontaktinformationer til udlejningen i København

Musikudlejningen i København kan kontaktes gennem 7199 2218

Butikkens adresse:

Østbanegade 41, kld.
2100, Østerbro

Åbningstider:
Mandag: 16-18
Torsdag: 16-18
Fredag: 16-18

Et stort udvalg indenfor højtalere, lys og lyd