Simpel online booking – til gode priser

Lave priser og høj kvalitet – med professionel leverandør

Nemmere at leje til de næste events

Hos LejAnlæg kan du leje online til jeres næste events – til priser der ligger under et godt stykke under markedsprisen og med de bedste teknikere. Vi har online booking og et professionelt håndteringssystem, hvor rette medarbejder ser jeres bestilling og planlægger præcis hvordan vi skaber den bedste oplevelse for jer.

Vi går den ekstra mil for jer!

Skal der sættes op i et snævert tidsrum, pilles ned om natten eller hjælpes med planlægning af eventet? Du kan booke online og blot beskrive dine præferencer i mailen. Vi kommer gerne ud som det passer jer. Med mere end 20 dygtige teknikere i hele landet og mange års erfaring er vi klar med både event-teknikere, elektronik-ingenører, elektrikere, band-medlemmer og DJ’s som forstår præcis jeres kommende event.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter.

af Philip Leth (DJ til mere end 500 arrangementer)

En udlejning der står for kvalitet og entusiasme

Høj kvalitet gear, udlejet med behagelig service af professionelle entusiaster. Vi er et hold af DJ’s, band-medlemmer, sangere, elektrikere og event-teknikere. Et team der leverer garanti for perfekt service, rådgivning og exceptionel vellyd.

Book nemt på hjemmesiden – du kan enten bestille med eller uden levering og opsætning. Vi garanterer høj kvalitet – uanset.

Ved at bestille i god tid sikrer du at i har det bedste udstyr til jeres arrangement. Bestil med det samme, du kan lave ændringer senere, hvis du bliver i tvivl. 

Hvis du ønsker rådgivning om udstyret kan du bestille nu. Tilføj evt. en kommentar i check-out, hvor du beskriver hvad du er i tvivl om. Derefter vil vi – hvis der er behov for det, sende forslag til opdatering af din pakke.

Lad dig inspirere til din fest af vores store udvalg og foretag en bestilling direkte på hjemmesiden.

At leje et professionelt lydsystem som i kan køre med jeres computer – det er hver en øre værd! Se anlæg her