Udlejning af lyd, lys og AV til reception

Udlejning med brugervenlighed i fokus eller professionel opsætning til receptioner

Vi forener høj kvalitet lyd og billede med brugervenlig betjening

Vores lamper, højtalere og projektorer er med til at give en helstøbt AV-løsning. Vores priser inkluderer professionelt udstyr, erfaren stab og altid grundig instruktion. Vi kan også være med under selve arrangementet som teknikere og sikre at alt forløber gnidingsfrit.

Udlejning af professionelt lys, lyd og AV

Lyd er med til at fange og fastholde publikums interesse – vores moderne udstyr der gør det let at sætte op og styre, så i kan koncentrere jer om eventet. Lyd skal høres – ikke ses. Udlejningen af højtalere har fokus på at opnå balance mellem æstetik og vellyd.

Leverandør til hundredevis af firmafester - her er et lille udsnit af vores fast kunder

Danmarks smarteste udlejningsfirma?

I LejAnlaeg arbejder vi altid på at forbedre oplevelsen for kunderne. Gode højtalere i udlejning og professionelle lydfolk er ikke nok for os – og jer. Vi baserer os på smarte tekniske systemer med både intelligent ordrestyring, automatiserede processer og meget mere. For at kunne håndtere mere end 100 ordrer i travle weekender er vi super veloptimerede – jeres garanti for at vi ALDRIG glemmer noget.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter. Kl. 03 skal i helst have fuld drøn på musikken, hvor højtalerne får lov til at give fuld skrue. Hvis i har valgt et anlæg med 4 stk højtalere (inkl. bundkasser) kan i være sikre på at alle kommer på gulvet. – Der bliver nemt skabt en unik dansestemning med det rigtige setup af højtalere og lys.

Lys skaber stemning

Sørg for at bestille lys med farve og effekt. Det giver unikke billeder når fotografen går igang – og en helt fantastisk stemning. De romantiske bryllups-effekter kan ses her.

af Philip Leth (DJ til mere end 100 bryllupper)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton og evt. en masse klassiske danske hits.

Totaloplevelsen iorden – uanset om lejanlaeg opsætter eller ej.

Det er op til jer, hvem der sætter op til receptionen. Er budgettet stramt kan i med fordel selv hente udstyret. Alternativt tilbyder vi levering/afhentning og opsætning/nedtagning.

Uanset om i blot vælger at leje med afhentning i en af vores butikker, eller blot ønsker at tingene bliver sat op og gjort klar så tilbyder vi professionalisme og en grundig gennemgang af det lejede udstyr. – Så i ikke er i tvivl om hvordan udstyret fungerer.

Professionelt grej er en af de vigtigste ting for et godt arrangement. Bestil online og Se anlæg her