Effekter, lys og musik til privatfest

Lave priser og høj kvalitet – en god fest med anlæg der nemt slutter til telefonen

Privatfester kan være et af de steder hvor der bliver danset aller mest – men det kræver en ting. God lyd! Med en lille ekstra omkostning kan du være sikker på at der er god musik til de sidste gæster tager hjem. De fester der bliver husket er trods alt dem, hvor man blev lidt længere fordi den gode musik bare holdt liv i dans og den gode stemning.

Med højtalerne i orden skal du bare være klar med 10-20 af de bedste hits, så har du et stensikkert dansegulv. Det at skabe et rigtigt dansegulv kræver lidt farver og nogle stemningsskabende elementer. Hertil anbefaler vi at booke en lyspakke, de findes i forskellige størrelser alt afhængigt af hvor mange mennesker og hvilken type publikum der er tale om.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter.

af Philip Leth (DJ til mere end 500 arrangementer)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton, Michael Jackson, Bee Gees, moderne hits og evt. en masse klassiske danske hits.

En udlejning der står for kvalitet og entusiasme

Høj kvalitet gear, udlejet med behagelig service af professionelle entusiaster. Vi er et hold af DJ’s, band-medlemmer, sangere, elektrikere og event-teknikere. Et team der leverer garanti for perfekt service, rådgivning og exceptionel vellyd.

Book nemt på hjemmesiden – du kan enten bestille med eller uden levering og opsætning. Vi garanterer høj kvalitet – uanset.

Ved at bestille i god tid sikrer du at i har det bedste udstyr til jeres arrangement. Bestil med det samme, du kan lave ændringer senere, hvis du bliver i tvivl. 

Hvis du ønsker rådgivning om udstyret kan du bestille nu. Tilføj evt. en kommentar i check-out, hvor du beskriver hvad du er i tvivl om. Derefter vil vi – hvis der er behov for det, sende forslag til opdatering af din pakke.

Lad dig inspirere til din fest af vores store udvalg og foretag en bestilling direkte på hjemmesiden.

At leje et professionelt lydsystem som i kan køre med jeres computer – det er hver en øre værd! Se anlæg her