Lej DJ udstyr – udlejning af de bedste pulte og anlæg

Lej DJ udstyr hos lejanlæg. Vi tilbyder leje dj udstyr til gode priser. Udlejning af dj udstyr for hele weekenden til samme lave pris. Lej dj udstyr hos lejanlæg. Lej CDJ 2000 og andre klassikere. Vi kan blandt andet opsætte og nedtage dj udstyret til billige priser – du bestemmer hvordan du vil leje dj udstyret.

Lej dj udstyr til lave priser og høj kvalitet

Lej DJ udstyr pakker som sætter enhver DJ tilfreds – Pioneer CDJ 2000 er de fleste DJ’s foretrukne afspiller. Mange sværger også til EV’s højtalere da der er både god bas og en behagelig lyd, også når man spiller igennem på dem.  – Vi er selv DJ’s og udlejer udstyr til DJ’s med stolthed. Vores udlejning af dj udstyr er baseret på hvad vi selv ville ønske til en fest hvor vi skulle spille.

Med både dj udstyr og højtalere i orden skal du bare være klar med de bedste hits og evt. lidt lys, så skal du nok fylde dansegulvet. Hvis du er klar med godt humør og evt. et par stemningsskabende elementer kan gæsterne bare komme an – med kridtede dansesko. Book evt. også en lyspakke med leje af dj udstyret – de findes i forskellige størrelser. Afhængigt af antal og type publikum der er tale om.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter.

af Philip Leth (DJ til mere end 500 arrangementer)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton, Michael Jackson, Bee Gees, moderne hits og evt. en masse klassiske danske hits.

Udlejning af dj udstyr der står for kvalitet og entusiasme

Lej DJ udstyr

Høj kvalitet dj udstyr, udlejet med behagelig service af professionelle entusiaster. Vi er et hold af DJ’s, band-medlemmer, sangere, elektrikere og event-teknikere. Et team der leverer garanti for perfekt service, rådgivning og exceptionel vellyd.

Book nemt leje af dj udstyr på hjemmesiden – du kan enten bestille dj udstyr med eller uden levering og opsætning. Vi garanterer høj kvalitet – uanset.

Ved at bestille i god tid sikrer du at i har det bedste dj udstyr til jeres arrangement. Bestil med det samme, du kan lave ændringer senere, hvis du bliver i tvivl. 

Udlejning DJ udstyr

Hvis du ønsker rådgivning om udstyret kan du bestille nu. Tilføj evt. en kommentar i check-out, hvor du beskriver hvad du er i tvivl om. Derefter vil vi – hvis der er behov for det, sende forslag til opdatering af din pakke.

Lad dig inspirere til leje af dj udstyr i vores professionelle udvalg og foretag en bestilling direkte på hjemmesiden.

Lej dj udstyr

Leje af dj udstyr og et professionelt lydsystem som i kan køre med jeres computer – det er hver en øre værd! Se anlæg her

Lej dj udstyr | Udlejning dj udstyr | DJ udstyr udlejning | Udlejning af dj udstyr | Leje af dj udstyr

København | Århus | Viborg | Fyn | Esbjerg | Vejle | Ringsted