Lyd, projektor og lys til konfirmation

Brugervenlig betjening og gode priser – for hele weekenden

Lyd og billede – både til præsentationer og dans

Lad præsentationerne til konfirmationen forløbe uden problemer – lej højtalere og projektor med brugervenlighed i fokus. Desuden kan et lille lysshow være med til at bygge op om dansegulvet senere på aftenen. Du kan leje alle pakkerne hos lejanlæg til en god pris. Du lejer udstyret hele weekenden.

Stemning og festlig atmosfære til festen

Hvis der skal knald på konfirmationsfesten og receptionen kan du vælge en af de forskellige pakker med både lys, lyd og projektor – disse pakker er sammensat for at medvirke god atmosfære til konfirmationen. Såfremt der ønskes flere produkter eller tilbehør til en pakke, kan disse også tilføjes.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter.

af Philip Leth (DJ til mere end 500 arrangementer)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton, Michael Jackson, Bee Gees, moderne hits og evt. en masse klassiske danske hits.

En udlejning der står for kvalitet og entusiasme

Høj kvalitet gear, udlejet med behagelig service af professionelle entusiaster. Vi er et hold af DJ’s, band-medlemmer, sangere, elektrikere og event-teknikere. Et team der leverer garanti for perfekt service, rådgivning og exceptionel vellyd.

Book nemt på hjemmesiden – du kan enten bestille med eller uden levering og opsætning. Vi garanterer høj kvalitet – uanset.

Ved at bestille i god tid sikrer du at i har det bedste udstyr til jeres arrangement. Bestil med det samme, du kan lave ændringer senere, hvis du bliver i tvivl. 

Hvis du ønsker rådgivning om udstyret kan du bestille nu. Tilføj evt. en kommentar i check-out, hvor du beskriver hvad du er i tvivl om. Derefter vil vi – hvis der er behov for det, sende forslag til opdatering af din pakke.

Lad dig inspirere til din fest af vores store udvalg og foretag en bestilling direkte på hjemmesiden.

At leje et professionelt lydsystem som i kan køre med jeres computer – det er hver en øre værd! Se anlæg her