Udlejning af lyd og lys til band og koncert

Vi kan stå for totaloplevelsen til jeres koncert – udlejning og opsætning af lys og lyd

Kreativ sparringspartner for jeres koncert

Uanset om i bare skal bruge lidt større højtalere til jeres band til en koncert eller om i er ved at planlægge den helt store koncert kan vi hjælpe med lyd og lys. Vi har snart 10 års erfaring i at levere alt fra oktoberfest for 3000 mennesker til mindre koncerter for kunstnere som Medina, Nik & Jay, Ufo & Yepha, Søs Fenger og mange flere. Desuden kender vores senior planlæggere de fleste event-steder i de større byer gennem mange hundrede arrangementer.

Udlejning af kvalitetsudstyr er vores speciale

Lækker lyd og lys på en ukompliceret måde. Vi kører typisk med EV, JBL, Yamaha – de “ukomplicerede” mærker. Et minimum af indstillinger med optimal lyd. Primært aktive højtalersystemer – og så er vores band-udstyr maks 3 år gammelt. Det sikrer stabilitet og at vi altid har det mest moderne og bedste grej til at klare opgaven. Alt er testet, mikrofonstativet næsten nyt og detaljerne 100 % iorden. – Vi laver både udlejning og totalproduktioner med samme udstyr, alt skal virke – hver gang.

Danmarks smarteste udlejningsfirma?

I LejAnlaeg arbejder vi altid på at forbedre oplevelsen for kunderne. Gode højtalere i udlejning og professionelle lydfolk er ikke nok for os – og jer. Vi baserer os på smarte tekniske systemer med både intelligent ordrestyring, automatiserede processer og meget mere. For at kunne håndtere mere end 100 ordrer i travle weekender er vi super veloptimerede – jeres garanti for at vi ALDRIG glemmer noget.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Totaloplevelsen iorden – uanset om lejanlaeg sætter op eller ej.

Det er op til jer, hvem der skal sætte op til festen. Hvis i har et budget der skal overholdes kan i med fordel selv hente udstyret. Alternativt tilbyder vi levering/afhentning og opsætning/nedtagning.

Uanset om i blot vælger at afhente får i en oplevelse af professionalisme og en god gennemgang af hvordan udstyret sættes op. Så i ikke er i tvivl om hvordan det hele sættes til når i skal sætte det op.

Levering og opsætning indebærer at en af vores professionelle lydfolk opsætter det bestilte gear så det hele er klar til brug.

Professionelt grej til arrangementet er en af de vigtigste ting for en god koncert. Bestil online og Se anlæg her