Udlejning af lyd, lys og AV til julefrokost

Vi kan stå for totaloplevelsen til jeres julefrokost – udlejning og opsætning af lys, lyd og billede

Kreativ sparringspartner for jeres julefrokost

Julefrokost ryster organisationen sammen og giver energi! – Med ømme dansefødder bliver alle ekstra gode venner. Fed lyd og en lækker totaloplevelse er med til at gøre julefrokosten til en helt uforglemmelig aften. Ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe til at gøre jeres julefrokost uforglemmelig. – Eller book højtalerne og lyskæderne online med det samme. Du kan ændre bestillingen senere.

Udlejning er vores speciale

Lækker lyd og lys på en ukompliceret måde. – Vær sikker på at alle kan høre lyden selvom der bliver skrålet i baggrunden efter rigelige mængder gløgg – og vær sikker på at alle fester igennem med et godt musikanlæg. Udlejning fra LejAnlæg.dk er både simpelt, billige priser og med en 100 % professionel oplevelse gennem hele forløbet.

Leverandør til hundredevis af julefrokoster - her er et lille udsnit af vores faste kunder

Danmarks smarteste udlejningsfirma?

I LejAnlaeg arbejder vi altid på at forbedre oplevelsen for kunderne. Gode højtalere i udlejning og professionelle lydfolk er ikke nok for os – og jer. Vi baserer os på smarte tekniske systemer med både intelligent ordrestyring, automatiserede processer og meget mere. For at kunne håndtere mere end 100 ordrer i travle weekender er vi super veloptimerede – jeres garanti for at vi ALDRIG glemmer noget.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter. Kl. 03 skal i helst have fuld drøn på musikken, hvor højtalerne får lov til at give fuld skrue. Hvis i har valgt et anlæg med 4 stk højtalere (inkl. bundkasser) kan i være sikre på at alle kommer på gulvet. – Der bliver nemt skabt en unik dansestemning med det rigtige setup af højtalere og lys.

Lys skaber stemning

Sørg for at bestille lys med farve og effekt. Det giver unikke billeder når fotografen går igang – og en helt fantastisk stemning. De romantiske bryllups-effekter kan ses her.

af Philip Leth (DJ til mere end 100 bryllupper)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton og evt. en masse klassiske danske hits.

Totaloplevelsen iorden – uanset om lejanlaeg opsætter eller ej.

Det er op til jer, hvem der skal sætte op til festen. Hvis i har et budget der skal overholdes kan i med fordel selv hente udstyret. Alternativt tilbyder vi levering/afhentning og opsætning/nedtagning.

Uanset om i blot vælger at afhente får i en oplevelse af professionalisme og en god gennemgang af hvordan udstyret sættes op. Så i ikke er i tvivl om hvordan det hele sættes til når i skal sætte det op.

Levering og opsætning indebærer at en af vores professionelle lydfolk opsætter det bestilte gear så det hele er klar til brug.

Professionelt grej til arrangementet er en af de vigtigste ting for en god fest. Bestil online og Se anlæg her