Professionelt gear til gymnasiefesten

Lave priser og høj kvalitet – en god fest, helt sikkert

Blitz blitz – lad os hjælpe med festen

Gymnasiefest samler venner og veninder i et brag af en fest – ultra høj musik, lys og koncert-stemning på dansegulvet med laser, masser røg og et inferno af stroboskob-blitz, samt UV så tænderne lyser op. Så bliver det ikke meget bedre. Vi har lavet rigtig mange gym-fester uforglemmelige. Desuden har vi skummaskiner, kraftige røgmaskiner og alt andet der hører sig til af gymnasie-effekter.

De kraftigste ground-stacks

Vi har pt. ca. 30 stk aktive 18″ kasser på lager i København, 40 stk i Roskilde og ca. det samme i Jylland. Med mere end 150 kraftige topkasser og et par specielle gymnasie-kasser kan vi spille ca. 136 dB og levere et bas-tryk der får ruder til at rasle mere end 100 meter væk. Tænk en lille scene på Roskilde festival – på jeres gymnasie… Book et af vores anlæg med lys for en uforglemmelig fest!

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter.

af Philip Leth (DJ til mere end 500 arrangementer)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton, Michael Jackson, Bee Gees, moderne hits og evt. en masse klassiske danske hits.

En udlejning der står for kvalitet og entusiasme

Høj kvalitet gear, udlejet med behagelig service af professionelle entusiaster. Vi er et hold af DJ’s, band-medlemmer, sangere, elektrikere og event-teknikere. Et team der leverer garanti for perfekt service, rådgivning og exceptionel vellyd.

Book nemt på hjemmesiden – du kan enten bestille med eller uden levering og opsætning. Vi garanterer høj kvalitet – uanset.

Ved at bestille i god tid sikrer du at i har det bedste udstyr til jeres arrangement. Bestil med det samme, du kan lave ændringer senere, hvis du bliver i tvivl. 

Hvis du ønsker rådgivning om udstyret kan du bestille nu. Tilføj evt. en kommentar i check-out, hvor du beskriver hvad du er i tvivl om. Derefter vil vi – hvis der er behov for det, sende forslag til opdatering af din pakke.

Lad dig inspirere til din fest af vores store udvalg og foretag en bestilling direkte på hjemmesiden.

At leje et professionelt lydsystem som kan brage gymnasiet op – det er hver en øre værd! Se anlæg her