Effekter, lys og musik til bryllup

Moderne højtalere og lys skaber rammerne om et elegant bryllup

Når livets største dag skal fejres skal der helt sikkert danses. Og vi har erfaringen med at starte et dansegulv. Godt anlæg og musik udlejning til bryllup er en af vores stærkeste kompetencer. Vores bryllups-udvalg er baseret på mere end 500 udlejninger til bryllupper. Der er mulighed for at leje helt almindelige kraftfulde højtalere til jeres bryllup.

God lyd skaber rammerne om ømme fødder. Den varme lyd fra højtalerne kan gøre forskellen så gæsterne bliver hængende på dansegulvet. Både musik til bryllup og anden udlejning til jeres bryllup kan vi hjælpe med – blandt andet har vi en lang række af elegante lyseffekter. Vi tilbyder lyspakker som kan inspirere jer – der er mange ender der skal nå sammen når i skal planlægge brylluppet

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Hvordan skaber vi den bedste stemning til dans med musikken?

Sørg for at bygge op – og komme lidt ned i tempo igen. Musikken må ikke blive monoton, men du skal heller ikke overraske for meget. Sørg for at presse tempoet op med 3-4 sange, hold et power-tempo. Tag den derefter ned igen med en “sjov/glad” (eksempelvis twist n’ shout eller happy af Pharrel). Og sørg for at højtalerne får lov til at sparke igennem når i topper. Skru eventuelt lidt ned når i tager tempoet ned igen. På den måde får i en god dynamik, hvor alle har mulighed for at komme med på gulvet. Kør gerne intervaller på 30-60 minutter. Kl. 03 skal i helst have fuld drøn på musikken, hvor højtalerne får lov til at give fuld skrue. Hvis i har valgt et anlæg med 4 stk højtalere (inkl. bundkasser) kan i være sikre på at alle kommer på gulvet. – Der bliver nemt skabt en unik dansestemning med det rigtige setup af højtalere og lys.

Lys skaber stemning

Sørg for at bestille lys med farve og effekt. Det giver unikke billeder når fotografen går igang – og en helt fantastisk stemning. De romantiske bryllups-effekter kan ses her.

af Philip Leth (DJ til mere end 100 bryllupper)

Hvilket musik skal vi spille?

Spil musik folk kender. – Sørg for at der er lidt til alle – rock, funk, 80’er og en masse af det nye. – Tina Turner, Sir-Mix-Alot, Black Eyed Peas, The Beatles, Lauren Hill, Hanson, Frank Sinatra, House of Pain, Dolly Parton og evt. en masse klassiske danske hits.

Elegant og festligt udstyr til jeres bryllup – med eller uden DJ

Med eller uden DJ til bryllup – der skal højtalere og lys til festen. Uanset om i vil afspille musik fra Spotify eller have en professionel DJ-løsning så kan vi hjælpe med det bedste udstyr. – Hvis i vælger gør-det-selv DJ kan i sagtens fylde dansegulvet med funky Macarena og gode Jackson beats.

Uden en DJ kan i skabe det perfekte dansegulv blot i har en god playliste og de rette højtalere samt noget flot lys. Denne løsning giver gæsterne god mulighed for at vælge musikken, men evt. kan i sætte en af gæsterne til at holde lidt øje med at playlisten delvis overholdes.

Det smarte ved gør-det-selv løsningen er at i har afspilningslisten for resten af jeres liv. Så kan i genleve den gode bryllupsmusik ind imellem. Evt. kan i spille den igen 12,5 år senere til jeres kobberbryllup, hvor i helt sikkert også får brug for et par kraftige højtalere.

At leje et professionelt lydsystem som i kan køre med jeres computer – det er hver en øre værd! Se anlæg her