Professionel udlejning af AV udstyr – udlejning og opsætning af projektor, lys og billede

AV udlejning og opsætning – privat & erhverv

Brugervenlighed og knivskarp lyd & billede

Udlejning af AV udstyr i god stand. LejAnlæg har både pro projektorer som med moderne teknologi gør det nemt at tilslutte og giver et knivskarpt billede. God lyd er vores speciale gennem 10 år. Kombineret med et 100% knivskarpt billede gør LejAnlæg til en kompetent AV udlejning. Desuden tilbyder vi naturligvis også bøde headsets- og mikrofoner i forbindelse med AV udlejning.

Rådgivning om AV udlejning – eller noget andet du vil vide?

Vores speciale er AV udlejning – gennem 10 år

Lækker lyd og billede på en ukompliceret måde er mantra i AV udlejningen hos lejanlæg. – Diskret men fyldig lyd opsat af smilende eksperter – der er klar til at besvare spørgsmål forbundet med AV udlejning. Udstyr som er nemt at gå til betyder at hver opsætning til AV udlejning er af optimal kvalitet.

Leverandør til hundredevis af firmafester - her er et lille udsnit af vores fast kunder

TELEFONSUPPORT

Vi tilbyder telefonsupport og vejledning til dit arrangement hele dagen. Du er altid velkommen til at ringe på 7199 2218 eller sende en mail til info@lejanlaeg.dk. Du kan også sende en besked på vores kontaktformular

ULTRA SIMPELT PROF. UDSTYR

Vi har gjort det meget nemt at tilslutte både lyd, billede og lys. Med farvekodede kabler, opsætningsguides og velfungerende moderne udstyr har vi gjort det meget nemt og hurtigt at tilslutte – også som nybegynder.

MODERNE UDSTYR & LAVE PRISER!

Gennem de sidste 10 år er priserne på udstyr som fladskærme og projektorer faldet til 1/10-del af prisen. Lejepriserne er faldet tilsvarende hos LejEnProjektor. – Hvilket betyder at vi er op til 4 gange billigere end konkurrenterne

I LejAnlaeg arbejder vi altid på at forbedre oplevelsen for kunderne. Gode højtalere i udlejning og professionelle lydfolk er ikke nok for os – og jer. Vi baserer os på smarte tekniske systemer med både intelligent ordrestyring, automatiserede processer og meget mere. For at kunne håndtere mere end 100 ordrer i travle weekender er vi super veloptimerede – jeres garanti for at vi ALDRIG glemmer noget.

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Totaloplevelsen iorden – uanset om lejanlaeg opsætter eller ej. Prof. AV udlejning – og levering

Det er op til jer, hvem der skal sætte AV udlejningen op. Hvis i har et budget der skal overholdes kan i med fordel selv hente udstyret. Alternativt tilbyder vi levering/afhentning og opsætning/nedtagning af AV udstyret.

Uanset om i blot vælger at afhente får i en oplevelse af professionalisme og en god gennemgang af hvordan udstyret sættes op. Så i ikke er i tvivl om hvordan det hele sættes til når i skal sætte det op.

Levering og opsætning indebærer at vores professionelle AV-eksperter opsætter det bestilte gear så det hele er klar til brug.

AV udlejning

AV udlejning til fest eller event

Professionelt AV udstyr til arrangementet, herunder udlejning af projektor med lærred. Bestil online og se projektorer her

AV udlejning

Forespørgsel til større AV events
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY