Hele weekenden, samme lave pris

Grundig vejledning & god support

Betal først ved afhentning

Simpel online bestilling

Find udlejningspakker og vejledning – til jeres arrangement

Udlejning til bryllup

Med diskrete og elegante højtalere – som kan spille igennem skaber vi gode rammer om ømme fødder. Lyset sat romantisk, men stadig indbydende til dansegulv. I er klar til brudevalsen!

Privatfest og fødselsdag

Højtalere, lys og evt. røg til din privatfest? – Find de bedste produkter der sikrer at dine gæster får en fantastisk aften. Priserne er i bund og i har anlægget hele weekenden. Måske i endda kan nå en ekstra lille fest?

Firmafest udlejning

Firmafest ryster organisationen sammen og giver energi! – Med ømme dansefødder bliver kollegaer til venner. Fed lyd og en lækker totaloplevelse er med til at gøre firmafesten til en helt uforglemmelig aften.

Loungemusik til reception

Receptioner – uanset om det er et dags- eller aften arrangement skal der være god lyd og knivskarpt billede. Lad os hjælpe – vi kan både hjælpe med opsætning og afvikling af hele eventet.

Musikudstyr til konfirmation

En fest der samler generationerne og bringer både unge og gamle på gulvet til Michael Jackson, Earth, wind & fire og masser af nye hits. – Lej et par kraftige højtalere, et par lækre lyseffekter så skal i nok få alle på dansegulvet.

Lys og lyd til ungdomsfest

Gør klar til et brag af en fest med de vildeste højtalere, store stroboskober, røg, UV, skumkanoner og de vildeste røgmaskiner. Vi har udstyret 100 % iorden – har i ikke lejet hos os før? +1.000 ungdomsfester har!

DJ – udlejning til DJ’s

Er du DJ eller har du booket en DJ til dit arranement? – Vi kan hjælpe med at i får det helt rigtige udstyr til et vellykket arrangement – både med hensyn til DJ-pult, højtalere og lysshowet.

Restaurant, spillested eller café

Uanset om du skal have en DJ, et band eller bare en ipod til at spille i baggrunden – vi sørger for arrangementets lys, billede og lyd. Evt. direkte i kontakt med slutkunden så stedet sparer besværet.

Udlejning af AV – til præsentation og foredrag

Udlejning og opsætning af AV udstyr som projektorer, headsets, mikrofoner, knaphulsmikrofoner og udstyr til afholdelse af konferencer, taler og fremvisninger.

Julefrokost

Ved at leje højtalere til julefrokost sikrer du at der kommer gang i dansegulvet. Samtidig kan du være sikker på at lyden giver en behagelig stemning. – Musikudlejning og højtalere til julefrokost samt udlejning af dekorativt lys til julefrokost. 

Gymnasiefest

Fede pakker til gymnasiefester med kraftfulde anlæg, fede lyseffekter og masser af røg, skum og meget mere… Belysning i show-standard, musikken som koncertpakker og laser, UV og strob der giver de fedeste fester.

Koncerter og bands

Opsætning til små og mellemstore koncerter. Udlejning af musikudstyr og lys til bands – mikrofoner, mixere, prof. grej fra EV, Yamaha og andre ukomplicerede kvalitetsmærker. – Vi leverer simpel moderne teknologi og god instruktion.