Professionelt PA-anlæg

100-200 personer 1

Solid lyd

God, solid lyd fra et ordenligt anlæg er for en fest, hvad Arsenge Wenger er for Liverpool. Så uanset om du holder bryllup, firmafest, havefest eller bare en vild housewarming, så er det her anlæg sagen! Tillad os at præsentere dig for et effektmonster af et anlæg, der med sikkerhed kan spille lokaler op med en kapacitet på op til 400 mennesker: Vores professionelle PA-anlæg!

Med det her monstrøse anlæg har du lyd og lufttryk nok til at få 200-400 sæt fødder i bevægelse! Og har du ikke brug for 400 dansende gæster, er dette anlæg også ganske velegnet til at levere stemningsfuld baggrundsmusik til alle slags arrangementer.

diskoteksudstyr lejanlæg logo

Alt inkluderet

Med i pakken får du alt hvad du skal bruge: 2 store festhøjtalere, der hver især er udstyret med en 15″ basenhed, og som leverer 100 watt diskant og mellemtone, akkompagneret af hele fire enorme 18″ seperate basenheder. Der er altså tale om et anlæg, der virkelig magter at flytte nogle seriøse mængder luft, og som er klar til at banke derudaf længere tid, end du og dine gæster har energi til. Priesn inkluderer også alt hvad du har brug for af strøm- og tilslutningskabler samt stativer til højtalerne.

Brugervenligt som bare pokker

Anlægget er så brugervenligt, at selv den mest HIFI-handicappede festabe uden problemer klarer sig igennem opsætning og tilslutning, og samtidig får du stor alsidighed, idet du bliver budt på mange tilslutningsmuligheder. Således er det både muligt at tænde op under den her effektfulde herlighed med iPod, computer, mikrofon og DJ-udstyr.

Lyder det interessant? Så klik her. Vi lover, at du ikke bliver skuffet, og vi lader dig beholde anlægget hele weekenden uden meromkostning, så tømmermændene kan blive plejet uden stress over at anlægget skal leveres tilbage.

 

Transportabel mobilhøjtaler der sparker bagdel!

shutterstock_105953978

Det danske sommervejr er forrygende i øjeblikket og lægger i den grad op til udendørsarrangementer. Der er dog den ulempe ved at rykke festlighederne udenfor, at der ikke altid er en stikkontakt i nærheden – men vi har en løsning!

Hvad gør du så, når du skal spille op til fest i haven, din gamle morfar skal holde en tale i teltet eller din lille niece i parken skal vise, hvad hun har fået ud af sin sangundervisning? Så fyrer du bare op for vores batteridrevne mobilhøjtaler!

Batteridrevet højtaler 1

Med vores transportable højtaler fra det anerkendte mærke Alesis får du en alsidig højtaler, der leverer solid lyd uanset om det er Diplo eller din bedstefars røst du fyrer op for, og med en batterilevetid på 12 timer kan denne kraftfulde djævel levere superlyd hele aftenen og natten med.  Der er mulighed for tilslutning af alskens enheder, for højtaleren er på toppen udstyret med en dock til iPhone 4, og er du den lykkelige ejer af en 5’er skal du ikke fortvivle, for der er også mulighed for tilslutning via minijack-stik, måske bedre kendt som AUX-stik. Sidst, men ikke mindst kan du også tilslutte mikrofon. 

Kort sagt er der altså her tale om et stykke yderst alsidigt teknologi, der stensikkert vil bidrage til at dit arrangement bliver en succes. Du kan eventuelt kombinere den mobile højtaler med en lækker gasgrill eller en kæmpegrill, så du kan fodre dine gæster med grillede lækkerier.

Ønsker du at gå all-in på lydsiden og holde en rigtig fest, hvor der virkelig skal spilles igennem, kan vi også tilbyde en løsning, hvor du får to kraftfulde tophøjtalere samt en generator til at drive monstrene. Denne pakke kan du læse mere om her. 

Kunsten at grille en bøf

shutterstock_104728283

Sommeren er over os, og det samme er sommerfesterne under åben himmel med grill og godt selskab, som vi har længtes efter hele vinteren. Står du og skal holde en sommerfest med bøffer fra grillen og hvad der dertil hører, og har du brug for vejledning til, hvordan man steger en bøf til perfektion, har vi her samlet de bedste råd samt videregivet nogle af vores egne erfaringer. 

Inden du griller
Tag kødet ud af køleskabet i god tid inden du skal grille, gerne 1-2 timer før, så det kan opnå stuetemperatur inden du smækker det på din store, professionelle grill. Dette skal du gøre for at undgå, at dine grillbøffer bliver brændt uden på inden det opnår den rette kernetemperatur.
Dernæst skal du sørge for at salte kødet i god tid også – brug en lille teskefuld salt. Nu genkalder du måske det gamle husmorråd, der siger, at salt trækker saften ud af kødet, og at man derfor ikke bør salte kødet før til allersidst. Men rent faktisk viser nyere forskning (ja, der forskes åbenbart i grillbøffer), at kødet mister mindre saft under grillning, hvis det er saltet på forhånd, og at bøfferne derfor på denne måde samlet set er mest saftige.
shutterstock_104728283 (1)
Mens du griller
Hvis du gerne vil opnå en lækker grillskorpe og den lækre rosafarve fra en mediumstegt grillbøf, anbefales det, at du griller bøffen i 1 minut pr centimeter på begge sider ved høj varme – det vil sige tæt på kullene. Er din bøf 3 centimeter tyk, skal den således grilles 3 minutter på den ene side og 3 minutter på den anden side. Hvis du er rigtig fancy og griller med termometer, skal bøfferne være 45 grader for rare, 55 for medium og 65 grader for well done. Derudover er bøffernes tykkelse vigtig – især når du griller. Vi anbefaler, at dine grillbøffer er minimum 2 cm tykke, da det ellers er svært både at opnå den lækre grillskorpe og den optimale kernetemperatur. Endelig bør grillbøfferne have en god fedtmarmorering, da det giver en rigtig lækker smag.

Når du har grillet
Når du har grillet bøfferne på din grill, skal du sørge for, at bøfferne når at hvile i nogle minutter inden du serverer dem.  Så holder bøfferne nemlig bedre på den smagfulde saft, og du og dine gæster kan nyde en lækker, saftig bøf. Mens du venter på, at bøfferne har trukket, kan du byde dine gæster på en forfriskende og iskold slush ice med en af vores slush ice maskiner. Velbekomme!

Lækker slush ice til din fest

Slushice maskine 1

Sommervejret har nu for alvor gjort sit indtog i Danmark, og nu er det ikke kun vejret, men også kalenderen, der bevidner, at det er sommer. Der betyder, at det er tid til, at de festlige sammenkomster rykkes fra stuen og ud i solen i haven eller i gården. 

To fluer med et smæk

Går du og planlægger at holde en sommerfest med sol, grill og hvad der ellers hører til, har du sikkert gjort dig overvejelser om, hvilke midler du skal tage i brug for dels at holde dine gæster hydrerede og dels at holde dem glade og fornøjede. På en varm sommerdag er slush ice en af de bedste drikke at lade sig afkøle af, og med en slush ice maskine med høflig selvbetjening gør du det let for personer i alle aldre at nyde drikkens afkølende effekt. Slush ice-maskinen giver dig mulighed for, at slå to fluer med et smæk, da du med den lækre, forfriskende slush ice gør du dine gæster glade, og samtidig slipper for at skulle tænke på at stille kolde drikkevarer frem og servere dem for dine gæster. 

Alle elsker slush ice

Det er vores erfaring, at en slush ice maskine er et stort hit blandt både børn og voksne, og en slush ice maskine er ideel til små såvel som store fester, da en enkelt maskine kan forsyne fester med op imod 150 deltagere med velsmagende og afkølende slush ice. Til børnefødselsdage eller andre arrangementer, hvor børnene aftager en stor mængde af den samlede slush ice, kan du benytte de lækre slush ice-safter med frugtsmag, som de små elsker, mens du til fester som studentergilder, konfirmationer eller andre arrangementer, hvor det gerne må gå lidt vildt for sig kan peppe slush icen lidt op med drikkevarer med procenter i. Nedenfor har vi gjort det let for dig at hente inspiration til at finde de helt rigtige slush ice-drinks, idet vi har samlet et udvalg af opskrifter på herlige slush ice drinks, der kan sætte gang i enhver fest. 

Hvordan?

Hvis du vil gøre din fest til en succes, kan du leje en slush ice maskine her. Det er nemt og billigt, og der er ingen grund til stress, for hos os lejer du for en hel weekend ad gangen. Vi udlejer kun det bedste kvalitetsudstyr, så du er sikker på, at din fest bliver en succes. 

slush ice

Den perfekte grill til din grillfest

shutterstock_104728283 (1)

God mad, godt selskab

Sommeren er over os, og det er blevet tid til at nyde lange sommeraftener med god grillmad, kolde øller og i selskab med gode venner. Står du og skal holde en sommerfest, kommer du ikke uden om, at du må finde grillen frem, for man kan ikke holde en rigtigt sommerfest uden sprukne grillpølser og røde grillbøffer. Med grillmad har du mulighed for at imponere dine gæster med dine evner som grillmester, og måske score nogle billige point hos svigermor, hvis du har inviteret hende med. Pigerne er helt pjattede med mænd der kan lave mad, ved du jo nok.

Undgå fiasko

Skal du grille til et større selskab eksempelvis ved et studentergilde eller svendegilde, vil det imidlertid tit være et problem at bevare overblikket og undgå at noget brænder på, hvis du har gang i mere end én grill ad gangen. Da vi alle ved, at der ikke er meget der kan ødelægge en grillfest, som tørre pølser og forkullet brød kan, anbefaler vi, at du anskaffer dig en grill, der er stor nok til, at du kan have al din mad samlet et sted. På den måde sikrer du dig overblikket over slagets gang, og risikoen minimeres for, at forkullede pølsebrød og tørt kød forvandler din fest en fiasko. 

shutterstock_136224017

Succes på madfronten

Med en kæmpegrill fra lejanlaeg.dk har det aldrig været lettere at grille mad til et stort selskab. Med næsten 1 kvm grilloverflade giver denne grill dig plads til nok til, at du kan have al din grillmad samlet på én grill, og du får dermed overblik, og du slipper derfor for at skulle holde styr på flere grille ad gangen. På en af vores solide og professionelle grille kan du tilberede alt lige fra en hel pattegris til uanede mængder grillpølser og røde bøffer, og grillens låg, der let åbnes og lukkes, sørger for, at kullene holder længere, og at dit kød bibeholder smag og saft. Med andre ord er din fests succes på madfronten altså stort set sikret, hvis du har styr på dit isenkræm i form af en ordentlig grill. Vi leverer kvalitetsudstyr, og så er resten bare op til dig. 

Du kan læse mere om vores store kulgrille og reservere en til din næste fest her