Systematik der skaber flow

LejAnlæg baserer sig i høj grad på automatisering – vi sender en række automatiske beskeder til både vores interne leverandører og kunderne. HelloAutomationFlow.com får forretningens processer til at køre glat – det sikrer at der er direkte sammenhæng mellem ordrer og dem der skal varetage opgaverne. Det betyder at du som kunde lynhurtigt får kontakt med den relevante kontaktperson og nemt kan kommunikere med en specialist – så du får det optimale udstyr til dit arrangement.

En røgmaskine gør underværker!

Gode, festglade gæster er en forudsætning for en fed fest og et godt arrangement. Det samme gør sig gældende for festens rammer – de skal nemlig også være på plads!

Røgmaskine

Gå aldrig ned på udstyr!

Vi kan desværre ikke sørge for, at dine gæster er gode til at feste, men vi betvivler på den anden side heller ikke, at du selvfølgelig kun fester med de allerfedeste mennesker. Så når du har sørget for, at invitere de bedste festaber, du kender, og gæstelisten er clean for DB’s, kan vi hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for en virkelig fed fest. En røgmaskine er en superfed gimmick til en fest, og den kan virkelig være med til at sætte prikken over i’et. Vi kan tilbyde dig denne supersvedige og billige røgmaskine til den beskedne pris af 145,- kr for hele weekenden! Det er godt givet ud! Hør her hvorfor.

Under røgens slør

shutterstock_150920036

Du står på dansegulvet i dit flyveste gear, og der er styr på det hele. Du har din bedste hår-dag længe, så frisuren spiller, og det samme gør dit kæmpemæssige anlæg, der smækker derudaf og sender lækre toner og hårdtslående bas ud over dansegulvet, som har større tiltrækningskraft end gratis øl på Roskilde Festival ville have. Du kan mærke, at pigen, du danser med, har en ting for dig. Hun tirrer dig og pirrer dig, men er alligevel tilbageholdende. Forførende trækker dig ind til sig, og genert skubber hun dig væk. Hvad mon hun er ude på?

Forløsningen og det øjeblik, hvor jeres læber mødes i et lige dele sensuelt kys og lige dele råt snav, indtræffer, idet røgen fra røgmaskinen lægger sit tunge slør over dansegulvet og skærmer jer af fra omgivelsernes forstyrrende blikke. I isoleres i jeres egen lille bobbel af gensidig kådhed og kærlighed til natten, musikken og hinanden. Tid og sted smelter væk og forener jer i en ekstatisk eufori-ensemble, indtil røgen opløses, og jeres magiske øjeblik sættes på standby indtil røgen igen lægger sig som en dyne over dansegulvet.

Sommertid på LejAnlæg.dk

Sommeren er på stærkt på vej. Det er den mest spændende årstid for LejAnlæg, hvor vi udlejer en masse grill og slush ice maskiner.

Grill udlejning i København

Vi tilbyder både udlejning af kulgrill og gasgrill. Kulgrillen udlejes ofte til private der skal holde fest enten i telt eller indendøre og så vælger at lave maden på grillen. Når man lejer en kæmpegrill er det intet problem at lave mad til 100 pers. Der kan steges alt fra pølser og bøffer til en hel pattegris. Der er ingen tvivl om at stemningen kommer i top når der fyres op under en stor grill og duften af lækker grillmad fylder næserne.

Slush ice maskine udlejning

Ved at leje en slush ice maskine kan der skabes kulørte drinks til de voksne og samtidig er der mulighed for at glæde de yngste med velsmagende drikkevarer. Der er med en to kammers slush ice maskine mulighed for at lave alle typer saft – velsmagende og til billige penge. Udlejning er perfekt til slush ice da maskinerne koster op imod 10.000,- stykket. Men lejes inkl. saft for under 1.000,-. Det betyder at slush ice maskinen med sikkerhed er i perfekt stand og parat til at lave en masse lækker slush ice hele aftenen.

Fest og højtalere

Med både mad og drikke på plads er der kun behov for at svinge træbenet. Gode højtalere kan lejes billigt på Østerbro hos lejAnlæg. Med mere end 30 sæt på lager har vi altid et anlæg der kan udlejes til jeres arrangement. Udlejning af anlæg, højtalere og lidt lys er perfekt til at sætte gang i festen når grillen er ved at slukke og gæsterne er mætte.

Lej alt til festen på Østerbro – det sparer dig en masse besvær og sikrer dig det bedste arrangement.

Udlejning til havefest

Udlejning til havefest

Pift havefesten op med en kæmpe kulgrill, gasgrill eller en slushicemaskine, vi ved det virker!

Vi elsker fest! og især dem der foregår i haven. Sikre din havefest ved at imponere dine gæster med dine grill “skills”. Kan du levere varen på vores kæmpe kulgrill eller gasgrill, så garantere vi din fest bliver et hit. Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af udstyr til alle typer havefester, vi ved hvad der virker, og sjældent viser det sig at have en så stor effekt.
Udlejningen foregår enkelt og let. Vi udlejer Torsdag og fredag mellem 16-18, du lejer hele weekenden uden meromkostning og aflevere det retur mandag mellem 16-18. Så undgå og stresse frem og tilbage og reserver din gasgrill eller kæmpegrill nu.

Lej en kæmpe kulgrill nu, klik her

Lej en gasgrill nu, klik her

Pift din havefest op med en slushice maskine

Skal havefesten være et sikkert hit blandt alle gæster, er en slushice maskine vejen frem. Lej en slushice maskine til alle typer af arrangementer, f.eks. svendegilde, fødselsdag, bryllup, firmafest, privatfest eller jubilæum, det bliver med garanti et sikkert hit. Vi har mange års erfaring og udlejer kun kvalitetsudstyr.

Vi har gode erfaringer indenfor udlejning af 2-kammer slushice maskiner, der giver mulighed for at have 2 favorit smage i samme maskine. Det giver ydermere muligheden for at blande spændende og farverige kombinationer, som altid er et sikkert hit blandt alle gæster. Ved bestilling vælger du hvor mange liter du regner med der kommer til at blive brug for til din fest. Hos os undgår du og stresse frem og tilbage med alt udstyret, du lejer for hele weekenden for samme lave pris!

Lej en slushice maskine nu, klik her

Leje af udstyr til konfirmation

Leje af udstyr til konfirmation

Konfirmation er en stor begivenhed for hele familien, men ikke mindst for konfirmanden. Konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, og det skal foregå på den hel rigtige måde. Dagen og festen skal være anderledes og mindeværdig og se tilbage på, derfor må der tænkes i nye baner. Vi har mange års erfaring i udlejning af festlig udstyr til konfirmationer, og vi ved hvad der virker. Vores erfaringer fortæller, det er de ekstraordinære ting der gør dagen hel speciel. Vi har gennem vores erfaringer opstillet 4 produkter vi ved der virker.

Lej et anlæg.
Det kan være en god ide og leje et anlæg der kan tåle lidt af hvert. Et godt anlæg danner rammen for et festligt dansegulv med glade gæster. Vi udlejer kun kvalitets anlæg med indbygget forstærker, alle nødvendige stativer og kabler og samt tilslutning til din afspiller(ipod, iphone osv.).
Vi udlejer anlæg fra 0-200 gæster.

Anlæg 0-30 gæster
Anlæg 30-50 gæster
Anlæg 50-100 gæster
Anlæg 100-200 gæster

Et godt lysshow.
Konfirmationen er en fest, og skal den være noget særligt må gæsterne på dansegulvet. Det er derfor et sikkert hit og leje lyseffekter til at holde dansegulvet svingende til langt ud på natten. Vi har ud fra vores erfaringer sat festlys pakker sammen vi ved der virker til arrangementer fra 0-200 personer.

Festlys 0-50 gæster
Festlys 50-100 gæster
Festlys 100-200 gæster

Lej en slushice maskine.
Gør dagen ekstraordinær med leje af en slushicemaskine. Det er og bliver et sikkert hit blandt alle gæsterne. Lad de små nyde den lækre smag om dagen, og så er det helt op til jer om der skal blandes lidt ekstra i om aftenen.

Lej en slushice maskine

Lej en kæmpegrill.
Har i planer om selv og stå for maden, og er du den store grillmester? Så kan vi varmt anbefale og leje en kæmpegrill. Vis dine gæster hvordan en ægte grillmester vender bøffer, så garantere vi hyggen bliver sendt til tops. Server din steg stegt på grillen til hele familien og gør dagen ekstraordinær.

Lej en kæmpegrill