Udlejning til havefest

Udlejning til havefest

Pift havefesten op med en kæmpe kulgrill, gasgrill eller en slushicemaskine, vi ved det virker!

Vi elsker fest! og især dem der foregår i haven. Sikre din havefest ved at imponere dine gæster med dine grill “skills”. Kan du levere varen på vores kæmpe kulgrill eller gasgrill, så garantere vi din fest bliver et hit. Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af udstyr til alle typer havefester, vi ved hvad der virker, og sjældent viser det sig at have en så stor effekt.
Udlejningen foregår enkelt og let. Vi udlejer Torsdag og fredag mellem 16-18, du lejer hele weekenden uden meromkostning og aflevere det retur mandag mellem 16-18. Så undgå og stresse frem og tilbage og reserver din gasgrill eller kæmpegrill nu.

Lej en kæmpe kulgrill nu, klik her

Lej en gasgrill nu, klik her

Pift din havefest op med en slushice maskine

Skal havefesten være et sikkert hit blandt alle gæster, er en slushice maskine vejen frem. Lej en slushice maskine til alle typer af arrangementer, f.eks. svendegilde, fødselsdag, bryllup, firmafest, privatfest eller jubilæum, det bliver med garanti et sikkert hit. Vi har mange års erfaring og udlejer kun kvalitetsudstyr.

Vi har gode erfaringer indenfor udlejning af 2-kammer slushice maskiner, der giver mulighed for at have 2 favorit smage i samme maskine. Det giver ydermere muligheden for at blande spændende og farverige kombinationer, som altid er et sikkert hit blandt alle gæster. Ved bestilling vælger du hvor mange liter du regner med der kommer til at blive brug for til din fest. Hos os undgår du og stresse frem og tilbage med alt udstyret, du lejer for hele weekenden for samme lave pris!

Lej en slushice maskine nu, klik her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar