Transportabel mobilhøjtaler der sparker bagdel!

shutterstock_105953978

Det danske sommervejr er forrygende i øjeblikket og lægger i den grad op til udendørsarrangementer. Der er dog den ulempe ved at rykke festlighederne udenfor, at der ikke altid er en stikkontakt i nærheden – men vi har en løsning!

Hvad gør du så, når du skal spille op til fest i haven, din gamle morfar skal holde en tale i teltet eller din lille niece i parken skal vise, hvad hun har fået ud af sin sangundervisning? Så fyrer du bare op for vores batteridrevne mobilhøjtaler!

Batteridrevet højtaler 1

Med vores transportable højtaler fra det anerkendte mærke Alesis får du en alsidig højtaler, der leverer solid lyd uanset om det er Diplo eller din bedstefars røst du fyrer op for, og med en batterilevetid på 12 timer kan denne kraftfulde djævel levere superlyd hele aftenen og natten med.  Der er mulighed for tilslutning af alskens enheder, for højtaleren er på toppen udstyret med en dock til iPhone 4, og er du den lykkelige ejer af en 5’er skal du ikke fortvivle, for der er også mulighed for tilslutning via minijack-stik, måske bedre kendt som AUX-stik. Sidst, men ikke mindst kan du også tilslutte mikrofon. 

Kort sagt er der altså her tale om et stykke yderst alsidigt teknologi, der stensikkert vil bidrage til at dit arrangement bliver en succes. Du kan eventuelt kombinere den mobile højtaler med en lækker gasgrill eller en kæmpegrill, så du kan fodre dine gæster med grillede lækkerier.

Ønsker du at gå all-in på lydsiden og holde en rigtig fest, hvor der virkelig skal spilles igennem, kan vi også tilbyde en løsning, hvor du får to kraftfulde tophøjtalere samt en generator til at drive monstrene. Denne pakke kan du læse mere om her. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar