Speaker tilbudspakke

Hvis du skal holde en tale til en reception, eller hvis du arrangerer et kursus eller noget lignende, hvor du eller en anden har brug for at blive hørt og tale en stor forsamling op, har vi den perfekte løsning til dig, så du slipper for at slide stemmebåndet op!
 

Bliv hørt!

Vi tilbyder nu denne speaker-pakke som er ideel til mange slags arrangmenter – og du får den til en rigtig fordelagtig pris. Prisen er nemlig kun 695,- og det er endda for hele molevitten. Det vil sige, at du for dette beskedne beløb både får

  • et sæt aktive højtalere – det vil sige højtalere der ikke behøver en forstærker – de skal blot tilsluttes en stikkontakt.
  • en mixer, hvor du kan styre alt lige fra lydstyrke til ekko.
  • en mikrofon med stativ – og du får endda lov selv at vælge om du vil have mikrofonen med eller uden ledning. Dog anbefaler vi, at du tager én med ledning, hvis du ikke er så teknisk anlagt, da de trådløse godt kan være lidt svære at tilslutte.
  • samt mulighed for at netværke efterfølgende, da du ikke har haft behov for at råbe og dit stemmebånd derfor er intakt.

Speaker tilbudspakke

Service i særklasse

Vi garanterer, at enhver kan finde ud af at sætte denne mikrofon-foranstaltning, for udstyret er nemlig ikke henvendt til tech-nørder, og det er derfor designet til at være brugervenligt og let at sætte op – selv for de, der skal have hjælp til at skifte en el-pære.

Skulle du alligevel betvivle din tekniske snilde, tilbyder vi naturligvis et lynkursus i opsætningen, når du afhenter pakken. Så er du i hvert fald på den helt sikre side. Denne ekstra service får ingenlunde budgettet til at ramle, fordi du får den nemlig helt uden ekstra beregning!

Vi er nemlig ikke tilfredse, før du er det, og det er derfor vi kan bryste os af at være blandt dem, der yder markedets bedste kundeservice. Så lej dit speaker-sæt hos os, og vær sikker på, at det hele fungerer som det skal!

Speaker tilbudspakke

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar