Sommertid på LejAnlæg.dk

Sommeren er på stærkt på vej. Det er den mest spændende årstid for LejAnlæg, hvor vi udlejer en masse grill og slush ice maskiner.

Grill udlejning i København

Vi tilbyder både udlejning af kulgrill og gasgrill. Kulgrillen udlejes ofte til private der skal holde fest enten i telt eller indendøre og så vælger at lave maden på grillen. Når man lejer en kæmpegrill er det intet problem at lave mad til 100 pers. Der kan steges alt fra pølser og bøffer til en hel pattegris. Der er ingen tvivl om at stemningen kommer i top når der fyres op under en stor grill og duften af lækker grillmad fylder næserne.

Slush ice maskine udlejning

Ved at leje en slush ice maskine kan der skabes kulørte drinks til de voksne og samtidig er der mulighed for at glæde de yngste med velsmagende drikkevarer. Der er med en to kammers slush ice maskine mulighed for at lave alle typer saft – velsmagende og til billige penge. Udlejning er perfekt til slush ice da maskinerne koster op imod 10.000,- stykket. Men lejes inkl. saft for under 1.000,-. Det betyder at slush ice maskinen med sikkerhed er i perfekt stand og parat til at lave en masse lækker slush ice hele aftenen.

Fest og højtalere

Med både mad og drikke på plads er der kun behov for at svinge træbenet. Gode højtalere kan lejes billigt på Østerbro hos lejAnlæg. Med mere end 30 sæt på lager har vi altid et anlæg der kan udlejes til jeres arrangement. Udlejning af anlæg, højtalere og lidt lys er perfekt til at sætte gang i festen når grillen er ved at slukke og gæsterne er mætte.

Lej alt til festen på Østerbro – det sparer dig en masse besvær og sikrer dig det bedste arrangement.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar