Professionelt PA-anlæg

100-200 personer 1

Solid lyd

God, solid lyd fra et ordenligt anlæg er for en fest, hvad Arsenge Wenger er for Liverpool. Så uanset om du holder bryllup, firmafest, havefest eller bare en vild housewarming, så er det her anlæg sagen! Tillad os at præsentere dig for et effektmonster af et anlæg, der med sikkerhed kan spille lokaler op med en kapacitet på op til 400 mennesker: Vores professionelle PA-anlæg!

Med det her monstrøse anlæg har du lyd og lufttryk nok til at få 200-400 sæt fødder i bevægelse! Og har du ikke brug for 400 dansende gæster, er dette anlæg også ganske velegnet til at levere stemningsfuld baggrundsmusik til alle slags arrangementer.

diskoteksudstyr lejanlæg logo

Alt inkluderet

Med i pakken får du alt hvad du skal bruge: 2 store festhøjtalere, der hver især er udstyret med en 15″ basenhed, og som leverer 100 watt diskant og mellemtone, akkompagneret af hele fire enorme 18″ seperate basenheder. Der er altså tale om et anlæg, der virkelig magter at flytte nogle seriøse mængder luft, og som er klar til at banke derudaf længere tid, end du og dine gæster har energi til. Priesn inkluderer også alt hvad du har brug for af strøm- og tilslutningskabler samt stativer til højtalerne.

Brugervenligt som bare pokker

Anlægget er så brugervenligt, at selv den mest HIFI-handicappede festabe uden problemer klarer sig igennem opsætning og tilslutning, og samtidig får du stor alsidighed, idet du bliver budt på mange tilslutningsmuligheder. Således er det både muligt at tænde op under den her effektfulde herlighed med iPod, computer, mikrofon og DJ-udstyr.

Lyder det interessant? Så klik her. Vi lover, at du ikke bliver skuffet, og vi lader dig beholde anlægget hele weekenden uden meromkostning, så tømmermændene kan blive plejet uden stress over at anlægget skal leveres tilbage.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar