Musikudlejning i Ålborg

Udlejning af diskoteksudstyr i Ålborg

LejAnlæg har langt om længe åbnet butik i Ålborg. Ove står i spidsen for butikken – som byder på både udlejning af både professionelt og almindeligt diskoteksudstyr. Udlejningen har åbningstider alle hverdage, kl. 9-20. Her kan lejes både højtalere, lys og meget andet diskoteksudstyr til fest og event.

Lysudlejning og diskolys udlejning i Ålborg

Udlejningen i Ålborg byder på et bredt sortiment af lys og effekter som kan ses på vores hjemmeside under lysudlejning. Her finder du også vejledning til de bedste dele til dit arrangement. Vi har i udlejningssortimentet blandt andet røg, laser og mange andre flotte lyseffekter.

Lydudlejning i Ålborg

I lydudlejningen i Ålborg finder du en god serie af højtalere til privat fest – og meget andet lydudstyr. Herunder har vi også udlejning af mikrofoner, headset udlejning og leje af mixere.

Fest udlejning Ålborg

Ove som står for afdelingen i Ålborg har stor erfaring indenfor festudlejning og sørger for at musikudstyr, festgrej osv. altid er i god stand.

  • Musikudlejning Ålborg
  • Lej anlæg i Ålborg
  • Lej musikanlæg Ålborg
  • Udlejning af lys i Ålborg

Musikudlejning nær Ålborg

Vores musikudlejning i Vodskov, ca. 5-10 min fra Ålborg. Der er tale om en full service festudlejning, gode lokale folk med stor erfaring indenfor lyd og lys og leveret til rigtig mange arrangementer gennem tiden.

Sortiment i musikudlejningen i Ålborg butikken

Ålborg har næsten det fulde lejanlæg sortiment med højtalere, lys, lyd, mikrofoner, headsets og mange forskellige typer lys i sit sortiment.

Kontaktinformationer til udlejningen i Ålborg

Musikudlejningen i Ålborg kan kontaktes gennem 7199 2218

Butikken kan kontaktes direkte på 2684 5809 for spørgsmål vedrørende udlevering og lignende.

ÅLBORG

Kemivej 3
9310, Vodskov

Åbningstider
9-20 alle hverdage
Eller efter aftale

Se Vodskov udlejnings egen hjemmeside:

vodskov-festudlejning.dk

Et stort udvalg indenfor højtalere, lys og lyd