Top kvalitet til lave priser

Højt service niveau

Fleksibel kundebetjening

Vores målsætning

Lej Anlæg er en lokal virksomhed på Østerbro med store ambitioner – både hvad angår vores sortiment og jeres arrangement! Vi har et ønske om at levere konstant professionel rådgivning og kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Vi er et musik- og teknik passioneret team med en fælles idé om at vi kan gøre det lidt bedre for vores kunder. Hver weekend skal være bedre end den sidste.

Om Lej Anlæg

Historien om udlejningsvirksomheden

En regnvejrsdag i 2009…

Thomas Rode og Philip Leth sad på en lille hyggelig cafe på Østerbro og diskuterede deres DJ udlejning som havde været igang i mere end 3 år på det tidspunkt. Der var allerede et lager og tonsvis af højtalere og lidt lys. Da gik det op for os at vi havde masser af udstyr som ikke var nok ude. Vi kunne tilbyde super billige priser til vennerne – så hvorfor ikke gøre noget mere ud af det?

Sådan udviklede udlejningen sig

Vi satte hjemmesiden op – som på den tid var noget mindre avanceret. Det viste sig at der var et marked, kunderne strømmede ind på det lille lager med 195 cm til loftet. Slut 2012 valgte Thomas og Philip at lade Matias Holland købe sig ind i forretningen ved at købe størstedelen af Thomas andel. Det betød struktur, nyt lager, strømlinede processer. Alt i alt bragte det os til en helt ny forretning med flere produkter og ny professionalisme. Siden da har vi kæmpet for at stable en række nye udlejningsområder på benene. Til tider er det hårdt – ikke alle forstår vores omkostningsminimerende koncept og ikke alle er lige glade for vores korte åbningstider, men priserne kan man ikke stille spørgsmålstegn ved.

2019 og fremtiden

Vi er super glade for de helt uovertrufne tilbagemeldinger fra hver eneste udlejning. Med en professionalisering af strategi og bestyrelse er vi klar til at arbejde os mod større arrangementer.

– Håber du vil bakke os op i fremtiden!