Leje af udstyr til konfirmation

Leje af udstyr til konfirmation

Konfirmation er en stor begivenhed for hele familien, men ikke mindst for konfirmanden. Konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, og det skal foregå på den hel rigtige måde. Dagen og festen skal være anderledes og mindeværdig og se tilbage på, derfor må der tænkes i nye baner. Vi har mange års erfaring i udlejning af festlig udstyr til konfirmationer, og vi ved hvad der virker. Vores erfaringer fortæller, det er de ekstraordinære ting der gør dagen hel speciel. Vi har gennem vores erfaringer opstillet 4 produkter vi ved der virker.

Lej et anlæg.
Det kan være en god ide og leje et anlæg der kan tåle lidt af hvert. Et godt anlæg danner rammen for et festligt dansegulv med glade gæster. Vi udlejer kun kvalitets anlæg med indbygget forstærker, alle nødvendige stativer og kabler og samt tilslutning til din afspiller(ipod, iphone osv.).
Vi udlejer anlæg fra 0-200 gæster.

Anlæg 0-30 gæster
Anlæg 30-50 gæster
Anlæg 50-100 gæster
Anlæg 100-200 gæster

Et godt lysshow.
Konfirmationen er en fest, og skal den være noget særligt må gæsterne på dansegulvet. Det er derfor et sikkert hit og leje lyseffekter til at holde dansegulvet svingende til langt ud på natten. Vi har ud fra vores erfaringer sat festlys pakker sammen vi ved der virker til arrangementer fra 0-200 personer.

Festlys 0-50 gæster
Festlys 50-100 gæster
Festlys 100-200 gæster

Lej en slushice maskine.
Gør dagen ekstraordinær med leje af en slushicemaskine. Det er og bliver et sikkert hit blandt alle gæsterne. Lad de små nyde den lækre smag om dagen, og så er det helt op til jer om der skal blandes lidt ekstra i om aftenen.

Lej en slushice maskine

Lej en kæmpegrill.
Har i planer om selv og stå for maden, og er du den store grillmester? Så kan vi varmt anbefale og leje en kæmpegrill. Vis dine gæster hvordan en ægte grillmester vender bøffer, så garantere vi hyggen bliver sendt til tops. Server din steg stegt på grillen til hele familien og gør dagen ekstraordinær.

Lej en kæmpegrill

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar