Lækker slush ice til din fest

Slushice maskine 1

Sommervejret har nu for alvor gjort sit indtog i Danmark, og nu er det ikke kun vejret, men også kalenderen, der bevidner, at det er sommer. Der betyder, at det er tid til, at de festlige sammenkomster rykkes fra stuen og ud i solen i haven eller i gården. 

To fluer med et smæk

Går du og planlægger at holde en sommerfest med sol, grill og hvad der ellers hører til, har du sikkert gjort dig overvejelser om, hvilke midler du skal tage i brug for dels at holde dine gæster hydrerede og dels at holde dem glade og fornøjede. På en varm sommerdag er slush ice en af de bedste drikke at lade sig afkøle af, og med en slush ice maskine med høflig selvbetjening gør du det let for personer i alle aldre at nyde drikkens afkølende effekt. Slush ice-maskinen giver dig mulighed for, at slå to fluer med et smæk, da du med den lækre, forfriskende slush ice gør du dine gæster glade, og samtidig slipper for at skulle tænke på at stille kolde drikkevarer frem og servere dem for dine gæster. 

Alle elsker slush ice

Det er vores erfaring, at en slush ice maskine er et stort hit blandt både børn og voksne, og en slush ice maskine er ideel til små såvel som store fester, da en enkelt maskine kan forsyne fester med op imod 150 deltagere med velsmagende og afkølende slush ice. Til børnefødselsdage eller andre arrangementer, hvor børnene aftager en stor mængde af den samlede slush ice, kan du benytte de lækre slush ice-safter med frugtsmag, som de små elsker, mens du til fester som studentergilder, konfirmationer eller andre arrangementer, hvor det gerne må gå lidt vildt for sig kan peppe slush icen lidt op med drikkevarer med procenter i. Nedenfor har vi gjort det let for dig at hente inspiration til at finde de helt rigtige slush ice-drinks, idet vi har samlet et udvalg af opskrifter på herlige slush ice drinks, der kan sætte gang i enhver fest. 

Hvordan?

Hvis du vil gøre din fest til en succes, kan du leje en slush ice maskine her. Det er nemt og billigt, og der er ingen grund til stress, for hos os lejer du for en hel weekend ad gangen. Vi udlejer kun det bedste kvalitetsudstyr, så du er sikker på, at din fest bliver en succes. 

slush ice

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar