pinspot til discokugle

Har du lys på spejlkuglerne?

shutterstock_73149079

Hvis du har en discokugle, men mangler et supergodt spotlys til den, så har vi lige havd du har brug for. Dette professionelle pinspot fra Stairville vil med garanti være en succes, hvis du skal have belyst en discokugle. Og det er der flere årsager til.

For det første er spottets lysvinkel meget smal – spottet giver nemlig kun en “plet” på 30 cm i en afstand af 4m. Det vil altså sige, at du uden problemer kan gemme det her pinspot væk i god afstand fra kuglen uden at hele loftet bliver oplyst og ødelægger den hyggelige stemning.

For det andet er spottet ikke begrænset sit kun at kunne oplyse discokugler, idet spottet også er ideelt til grundlæggende belysning i fx bar -eller loungeområder, og med mulighed for at anbringe farvehætter eller folie foran lampen vælger du selv, hvilken farve din belysning skal have.

Derudover har vores pinspot låseindstillinger, der gør det muligt at tilpasse vinklen på spottet, så du får den rette vinkel. Samtidig risikerer du ikke, at lyskeglen retter sig mod andet end discokuglen, for låseindstillingerne sikrer også, at spottet forbliver i vinkel.

Samtidig kan du have dette spot kørende med god samvittighed – både over for din økonomi og over for miljøet. Pinspottets strømforbrug er nemlig lavt, idet spottet anvender en PAR-36 6V/30W pære.

 

Mål: 150 x 120 x 115mm

Vægt: <1kg inklusive transformator og stik.

Farve: Sort

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar