Den perfekte grill til din grillfest

shutterstock_104728283 (1)

God mad, godt selskab

Sommeren er over os, og det er blevet tid til at nyde lange sommeraftener med god grillmad, kolde øller og i selskab med gode venner. Står du og skal holde en sommerfest, kommer du ikke uden om, at du må finde grillen frem, for man kan ikke holde en rigtigt sommerfest uden sprukne grillpølser og røde grillbøffer. Med grillmad har du mulighed for at imponere dine gæster med dine evner som grillmester, og måske score nogle billige point hos svigermor, hvis du har inviteret hende med. Pigerne er helt pjattede med mænd der kan lave mad, ved du jo nok.

Undgå fiasko

Skal du grille til et større selskab eksempelvis ved et studentergilde eller svendegilde, vil det imidlertid tit være et problem at bevare overblikket og undgå at noget brænder på, hvis du har gang i mere end én grill ad gangen. Da vi alle ved, at der ikke er meget der kan ødelægge en grillfest, som tørre pølser og forkullet brød kan, anbefaler vi, at du anskaffer dig en grill, der er stor nok til, at du kan have al din mad samlet et sted. På den måde sikrer du dig overblikket over slagets gang, og risikoen minimeres for, at forkullede pølsebrød og tørt kød forvandler din fest en fiasko. 

shutterstock_136224017

Succes på madfronten

Med en kæmpegrill fra lejanlaeg.dk har det aldrig været lettere at grille mad til et stort selskab. Med næsten 1 kvm grilloverflade giver denne grill dig plads til nok til, at du kan have al din grillmad samlet på én grill, og du får dermed overblik, og du slipper derfor for at skulle holde styr på flere grille ad gangen. På en af vores solide og professionelle grille kan du tilberede alt lige fra en hel pattegris til uanede mængder grillpølser og røde bøffer, og grillens låg, der let åbnes og lukkes, sørger for, at kullene holder længere, og at dit kød bibeholder smag og saft. Med andre ord er din fests succes på madfronten altså stort set sikret, hvis du har styr på dit isenkræm i form af en ordentlig grill. Vi leverer kvalitetsudstyr, og så er resten bare op til dig. 

Du kan læse mere om vores store kulgrille og reservere en til din næste fest her 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar