Udlejning af kæmpe kulgrill

Bliv klar til grillfest i haven

Lej en stor grill eller gas grill til din næste havefest, vi garantere succes.
Vi har alt til festen, også når den skal foregå i haven. Vi elsker lange sommernætter, god musik, hygge, fest med grillmad. Skal du være vært for den næste store begivenhed i familien, og brænder du for og imponere dine gæster, så hjælper vi dig gerne. Vi har mange års erfaring i udlejning af fest udstyr til diverse havefester lige fra studenterfest, svendegilde, fødselsdag, børnefødselsdag, konfirmation, bryllup, privatfest osv. vi ved hvad der virker!

Vi elsker og hjælpe! Benyt dig af vores gratis telefonsupport, ring på 48 16 30 36.


Er du ikke bleg for og lave maden selv til de lidt større fester i haven, så skal maden naturligvis laves på grillen. Så skal der hygges i haven med kolde drinks, fadøl, latter og smil er det altid et sikkert hit og tænde op i grillen. Det er snart et alle mands eje at have en Weber grill i haven, og er arrangementet også under 10 personer fungere den helt optimalt. Men nærmer arrangementet sig derimod over 10 personer begynder det og knibe med pladsen. Vi har gennem en længere årrække haft stor succes ved udlejning af store grille til mellem 12-24 personer. Vores store grill kan dække alle typer grill fester, lige fra burgere til helstegt pattegris.
Kul og grillbriketter har hver sine fordele og bidrager til en fantastisk smag, men ønsker du og undgå røgen fra den store grill, har vi gennem en årrække haft stor succes med udlejning af gas grill. Lejer du en gas grill til dit næste arrangement beholder du den gode grill smag samt en mindre oprydning, det er smag og behag og valget er helt op til dig!

Vi køre lige nu med sommerrabat på vores store grill, så slå til nu og anvend rabatkoden “Grill”, så trækker vi 20% fra beløbet, god fest!

Lej nu her: Lej en stor grill.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar