En røgmaskine gør underværker!

Gode, festglade gæster er en forudsætning for en fed fest og et godt arrangement. Det samme gør sig gældende for festens rammer – de skal nemlig også være på plads!

Røgmaskine

Gå aldrig ned på udstyr!

Vi kan desværre ikke sørge for, at dine gæster er gode til at feste, men vi betvivler på den anden side heller ikke, at du selvfølgelig kun fester med de allerfedeste mennesker. Så når du har sørget for, at invitere de bedste festaber, du kender, og gæstelisten er clean for DB’s, kan vi hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for en virkelig fed fest. En røgmaskine er en superfed gimmick til en fest, og den kan virkelig være med til at sætte prikken over i’et. Vi kan tilbyde dig denne supersvedige og billige røgmaskine til den beskedne pris af 145,- kr for hele weekenden! Det er godt givet ud! Hør her hvorfor.

Under røgens slør

shutterstock_150920036

Du står på dansegulvet i dit flyveste gear, og der er styr på det hele. Du har din bedste hår-dag længe, så frisuren spiller, og det samme gør dit kæmpemæssige anlæg, der smækker derudaf og sender lækre toner og hårdtslående bas ud over dansegulvet, som har større tiltrækningskraft end gratis øl på Roskilde Festival ville have. Du kan mærke, at pigen, du danser med, har en ting for dig. Hun tirrer dig og pirrer dig, men er alligevel tilbageholdende. Forførende trækker dig ind til sig, og genert skubber hun dig væk. Hvad mon hun er ude på?

Forløsningen og det øjeblik, hvor jeres læber mødes i et lige dele sensuelt kys og lige dele råt snav, indtræffer, idet røgen fra røgmaskinen lægger sit tunge slør over dansegulvet og skærmer jer af fra omgivelsernes forstyrrende blikke. I isoleres i jeres egen lille bobbel af gensidig kådhed og kærlighed til natten, musikken og hinanden. Tid og sted smelter væk og forener jer i en ekstatisk eufori-ensemble, indtil røgen opløses, og jeres magiske øjeblik sættes på standby indtil røgen igen lægger sig som en dyne over dansegulvet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar