Opsætning og udlejning til taler, præsentationer og foredrag

Vi kan stå for totaloplevelsen til jeres event – udlejning og opsætning af projektor, lys og billede

Brugervenlighed og knivskarp lyd & billede

Med udstyr der er maks et par år gammelt, sørger vi for at udstyret står som nyt – herunder projektorer der er super moderne og altid klar til udlejning. Med godt headroom i lyden, et 100 % knivskarpt billede på en helt kridt hvid baggrund. – Med headsets- og mikrofoner der lyder super skarpt. Vi er nørder der kommer til tiden og først går når i har styr på det.

Rådgivning om projektor – eller noget andet du vil vide?

Vores speciale er AV – gennem 10 år

Lækker lyd og billede på en ukompliceret måde. – Diskret men fyldig lyd opsat af smilende eksperter der er klar til at besvare selv de dummeste spørgsmål. Med udstyr som er nemt at gå til. Vi tænker altid at hver opsætning skal være så professionel som en fast installation ville være. Kabler skjult – alt skal stå knivskarpt når vi forlader stedet, kunden skal have sagt – “nu må du godt gå”. Lad Frederik, Mikkel og Philip stå for billede og lyd, vi har erfaringen og ikke mindst “online-priser”.

Leverandør til hundredevis af firmafester - her er et lille udsnit af vores fast kunder

TELEFONSUPPORT

Vi tilbyder telefonsupport og vejledning til dit arrangement hele dagen. Du er altid velkommen til at ringe på 7199 2218 eller sende en mail til info@lejanlaeg.dk. Du kan også sende en besked på vores kontaktformular

ULTRA SIMPELT PROF. UDSTYR

Vi har gjort det meget nemt at tilslutte både lyd, billede og lys. Med farvekodede kabler, opsætningsguides og velfungerende moderne udstyr har vi gjort det meget nemt og hurtigt at tilslutte – også som nybegynder.

MODERNE UDSTYR & LAVE PRISER!

Gennem de sidste 10 år er priserne på udstyr som fladskærme og projektorer faldet til 1/10-del af prisen. Lejepriserne er faldet tilsvarende hos LejEnProjektor. – Hvilket betyder at vi er op til 4 gange billigere end konkurrenterne

Danmarks smarteste udlejningsfirma?

I LejAnlaeg arbejder vi altid på at forbedre oplevelsen for kunderne. Gode højtalere i udlejning og professionelle lydfolk er ikke nok for os – og jer. Vi baserer os på smarte tekniske systemer med både intelligent ordrestyring, automatiserede processer og meget mere. For at kunne håndtere mere end 100 ordrer i travle weekender er vi super veloptimerede – jeres garanti for at vi ALDRIG glemmer noget.

Hvad får man når man lejer hos Lejanlaeg.dk?

Alle nødvendige kabler & stativer medfølger i alle pakkerne.

Totaloplevelsen iorden – uanset om lejanlaeg opsætter eller ej. Lej din næste projektor hos os

Det er op til jer, hvem der skal sætte op til festen. Hvis i har et budget der skal overholdes kan i med fordel selv hente udstyret. Alternativt tilbyder vi levering/afhentning og opsætning/nedtagning.

Uanset om i blot vælger at afhente får i en oplevelse af professionalisme og en god gennemgang af hvordan udstyret sættes op. Så i ikke er i tvivl om hvordan det hele sættes til når i skal sætte det op.

Levering og opsætning indebærer at en af vores professionelle lydfolk opsætter det bestilte gear så det hele er klar til brug.

Lej en projektor til fest eller event

Professionelt AV udstyr til arrangementet, herunder udlejning af projektor med lærred. Bestil online og Se anlæg her